AnalyseBitcoinEthereumRipple

XRP viser stærkt potentiale for udbrud: Analytiker vækker interesse for Ripple-Token

Captain Faibik, en velkendt analytiker, har identificeret et stort potentiale for en gennembrud for Ripple-tokenet XRP. I et tweet offentliggjorde han et diagram, der indikerer, at XRP er klar til en stor prisstigning efter at have brudt ud af den øvre grænse for et symmetrisk trekantmønster på ugebasis. Han angav et medium/langsigtet mål på 2,30 $ for XRP, hvilket er højere end det nuværende højeste punkt i trekantmønsteret.

På nuværende tidspunkt handles XRP til 0,625 $, hvilket svarer til en stigning på 6,32 % i de seneste 24 timer. Denne stigning er særlig betydningsfuld, da den skete på et tidspunkt, hvor store kryptokurver som Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) oplevede lette korrektioner efter tidligere opsving.

Under disse forhold indikerer XRP et nyt og stærkt interesse for Ripple-tokenet, hvilket antyder, at markedets deltagere ser et potentiale og vækst i XRP.

Nyt tillid og stigende derivatvolumen taler for XRP’s potentiale

Data fra CoinGlass viser, at det 24-timers Long/Short-forhold for XRP er 1,0333. Dette tal afspejler en let positiv holdning blandt handlende, da der er lidt flere Long-positioner end Short-positioner. Dette indikerer stigende tillid til XRP’s opadgående tendens, hvilket betyder, at flere handlende satser på en bæredygtig prisstigning.

Derudover er volumen af XRP-derivater steget markant med 297,45 % til 3,88 mia. dollar. Denne markante stigning i derivathandelsvolumen indikerer øget handelsaktivitet og større interesse for XRP, hvilket betyder, at flere investorer sigter mod at drage fordel af forventede prisændringer.

På den anden side har CNF tidligere annonceret et strategisk partnerskab mellem SWIFT og R3. Denne alliance sigter mod at integrere SWIFT’s Global Payments Innovation (GPI) i Corda R3-platformen, hvor XRP fungerer som en likviditetsbro.

Top  Chainlink prisdyk: Vil Chainlink gå ned til nul?Chainlink-prisen har oplevet et fald på 5% til trods for partnerskabet med ANZ Bank. Artiklen giver en LINK-prisanalyse for at afdække, hvorvidt Chainlink vil gå ned til nul.Chainlink-partner med ANZ Bank efter succesfuldt pilotprogram med SWIFT. Interessen for tokenisering stiger, og ANZ Bank har allerede testet en australsk dollar-stablecoin og tokeniserede australske kreditkort.Analyse af Chainlink-prisen: Hvorfor vil Chainlink ikke gå ned til nulSelvom Chainlink oplevede et fald på 5%, er der ingen grund til bekymring for investorer. Prisfald er en almindelig reaktion på store nyheder, og faldet kan forventes på grund af LINK's etablerede handelskanal.Chainlink har nået den øvre trendlinje af sin 16-måneders handelskanal, hvilket har medført et fald på 5%. RSI-indikatoren viser fortsat overophedning, hvilket tyder på yderligere fald i prisen.MACD-indikatoren forbliver bullish og tyder på potentiale for en opadgående bevægelse.Hvis LINK-marinestyrken kan bryde ud af kanalen under SmartCon 2023, kan der forventes en opadgående bevægelse med et mål på $8,50.Selvom der er betydelig nedadgående risiko, er det usandsynligt, at Chainlink når nul.Meme Kombat: Kan dette være en potentiel 10X-investering?Meme Kombat er en innovativ platform, der kombinerer memer, gaming og blockchain. Projektet tilbyder spændende muligheder for staking og belønninger og har allerede skabt stor opmærksomhed i kryptomarkedet.Projektet, der er baseret på tillid og gennemsigtighed, får snart en sikkerhedsaudit af deres smart kontrakt offentliggjort.Med en attraktiv APY og muligheden for at deltage i spillet samtidig med at man tjener passive indkomster har Meme Kombat potentialet til at blive en succes i den voksende GambleFi-industri.Hvis du søger en unik investeringsmulighed, bør Meme Kombat være på din radar.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button