AnalyseBitcoinDeFi

Zilliqa-Preis steigt weiter: Krypto-Hausse gewinnt an Fahrt

Zilliqa-Kurs fortsætter sin opstigning

Krypto-Hausse går videre
Zilliqa-kursen har fortsat sin stigning denne uge, da krypto-hausse vinder momentum. ZIL er steget i seks uger i træk og har nået det højeste niveau siden august 2022. Det er første gang siden 2018, at en sådan rally har fundet sted.

Den primære årsag til den markante stigning i Zilliqa-kursen er, at investorerne har indtaget en risikovillig holdning. Kryptokurver er steget markant, med Bitcoin, der handles over $73.000, og den samlede markedsværdi af alle mønter er steget til over 2,7 billioner dollars.

Risikovilligheden ses også på aktiemarkedet, hvor Nasdaq 100 og S&P 500-indekserne er steget til rekordhøjder. Størstedelen af kursgevinsten skyldes teknologivirksomheder som NVIDIA og Super Micro Computer (SMCI).

Zilliqa har tendens til at klare sig godt, når kryptokurver og aktier stiger, selvom de fundamentale data ikke er så stærke.

Fundamentalt har Zilliqa nogle udfordringer at håndtere. For eksempel, selvom Zilliqa var en pioner inden for decentral finans (DeFi), har den ikke opnået en stor markedsandel. Den har en Total Value Locked (TVL) på mindre end $10 millioner, en tilbagegang fra sit all-time high på over $200 millioner.

Andre nyere netværk har tiltrukket hundreder af udviklere og millioner af aktiver. For eksempel har Blast på få måneder tjent mere end $1 milliard. Andre nye platforme som Base og Sui har millioner af aktiver.

De fem DeFi-netværk, der overvåges af DeFi Llama, er Avely Finance, ZilSwap, PlunderSwap, Ionise og Pillar. ZilSwap har i de sidste 24 timer handlet med mønter til en værdi af over $435.000 og er dermed den 164. største DEX i branchen.

Top  RNDR Kursentwicklung: Wie beeinflussen Investoren den Weg nach oben?

Der har dog været nogle vigtige udviklinger. Kalijo har for nylig annonceret lanceringen af $SEED, en kommende rentebærende aktiv for ZIL og andre EVM-netværk. Derudover har Avely Finance nået en milepæl, da mængden af stZIL, der blev præget i netværket, oversteg 100 millioner.

Zilliqa har også gjort fremskridt i spilbranchen, men ligger langt bag andre spilenetværk som Ronin og Immutable X.

Zilliqa-Prisprognose
Baseret på det daglige diagram viser ZIL-kursen en stærk opadgående trend i de seneste måneder. Token er steget fra et lavpunkt på $0,0145 i september sidste år til over $0,045. Den har sprunget det vigtige modstandspunkt på $0,0371, sit højdepunkt fra 23. februar sidste år.

Zilliqa er steget over det vigtige modstandspunkt på $0,028, det højeste niveau i december sidste år. Den Relative Strength Index (RSI) er steget over det overkøbte område. Derfor er udsigterne for mønten ekstremt positive, med det første mål på $0,04515, hvilket er ca. 12% over det nuværende niveau.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button