AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

Aleo Adresserer Fællesskabsfrygt Efter KYC Lækage

Aleo blockchain har adresseret fællesskabets bekymringer om den nylige data lækage og kaldt det en kopieringsfejl.

I en X (tidligere Twitter) post forklarede platformen årsagen til eksponeringen, samtidig med at den beroligede bekymringerne hos det bredere fællesskab.

Holdet sagde, at hændelsen var en “kopieringsfejl” og ikke et hackerangreb af dårlige aktører, som nogle brugere frygtede. Sidste weekend blev nogle brugeres Know Your Customer (KYC) -oplysninger lækket til andre medlemmer ved en fejl, hvilket førte til utilfredshed fra brugerne gennem udtryk på flere sociale medieplatforme. Ifølge Aleo’s officielle udtalelse:

“Denne weekend blev Know Your Customer (KYC) -oplysninger om 10 deltagere fra vores nylige Aleo Learn & Earn arrangementer ved en fejltagelse eksponeret for andre Aleo-fællesskabsmedlemmer gennem en kopieringsfejl i email-metadata.”

Aleo Undskylder for Fejlen

Platformen bemærkede, at den tog skridt til at fjerne brugernes eksponerede oplysninger og implementerede langsigtede tekniske kontroller for KYC-praksis. Virksomheden undskyldte for kopieringsproblemet og signalerede bedre aktiviteter med fællesskabet.

“Til dem, der blev berørt af vores fejl, undskylder vi og håber, at de ændringer, vi foretager, igen vil gøre det muligt for os at genvinde jeres tillid. Vi er taknemmelige for de aktive og engagerede medlemmer af Aleo-fællesskabet for at have gjort opmærksom på dette problem.”

Efter X-posten hyllede krypto-brugere det hurtige skridt til at tackle fællesskabets bekymringer, hvor nogle opfordrede til lignende handlinger fra andre virksomheder. Andre brugere var glade for, at dette ikke var en anden hack på DeFi-sektoren efter sidste års række af dårlige aktøraktiviteter.

Sidste år mistede kryptomarkedet $2 milliarder til hack, hvilket førte til øget regulering af myndighederne og opfordringer til løsninger gennem brugerengagement.

Top  Sørkoreanske politi arresterer 452 personer i forbindelse med crypto-drevet narkotikahandel

Hvad Skete Der Med Brugerdataen?

Den 25. februar sendte Aleo ved en fejl brugernes personlige oplysninger til forkerte email-adresser, hvilket rejste bekymringer, da det fokuserede på privatlivsfremmende teknologi.

Problemet blev bragt frem af Emir Soyturk, en udvikler, der stillede spørgsmål om, hvorfor han fik folks personlige oplysninger i sin email.

“Hey @AleoHq, du har netop sendt mig en persons KYC-dokumenter via email (inklusive selfies og ID-kortfotos). Det får mig til at undre mig over, om jeg har andres KYC-dokument, hvem har du ellers sendt mit til.”

Andre brugere spurgte, hvorfor en blockchain med fokus på privatliv behøvede KYC-krav, blandt andre spørgsmål. Platformen fokuserer på brugernes privatliv og sikkerhed, idet den implementerer flere teknikker til at beskytte transaktioner samtidig med at opretholde effektivitet.

Derudover skal brugerne bestå United States Foreign Assets Control (OFAC). Som et resultat har brugerne mere kontrol over data og problemer relateret til privatliv. Udgivelsen fra platformen på X beroligede brugernes bekymringer, som var blevet udtrykt i de seneste dage.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button