AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

API3 lancerer OEV Network mainnet – Leverer DeFi-data feeds til smart contracts

API3 lancerer OEV-netværkets mainnet

API3, en tjeneste der leverer DeFi-datafeeds til blockchain-baserede smart contracts, har lanceret OEV-netværkets mainnet.

Hvad er OEV-netværket?

OEV-netværket er en decentraliseret løsning, der giver brugerne adgang til pålidelige datafeeds til brug i smarte kontrakter på blockchain-platforme. Ved at bruge API3’s luftskudssikre dDAO-struktur (Decentralized Data Access Organizations) muliggør OEV-netværket en pålidelig og sikker metode til at integrere data i smarte kontrakter uden at skulle stole på en enkelt centraliseret dataudbyder.

Fordelene ved OEV-netværket

Brugen af OEV-netværket bringer flere fordele for brugere og udviklere inden for DeFi-området. Nogle af fordelene inkluderer:

  • Pålidelige datafeeds: OEV-netværket giver adgang til pålidelige og sikkert verificerede datafeeds, hvilket øger tilliden til smarte kontrakter.
  • Decentraliseret struktur: Ved at være bygget på en decentraliseret dDAO-struktur eliminerer OEV-netværket en single point of failure, hvilket sikrer pålidelighed og modstandsdygtighed mod manipulation.
  • Fleksibilitet: OEV-netværket giver brugerne mulighed for at skræddersy deres datafeeds efter deres specifikke behov, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet.

Afsluttende tanker

Lanceringen af OEV-netværkets mainnet markerer et vigtigt skridt i retning af en mere pålidelig og sikker infrastruktur inden for DeFi-området. Med fokus på decentralisering og pålidelighed ser det ud til, at OEV-netværket har potentiale til at blive en afgørende aktør i DeFi-landskabet.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Ethereum co-founder Vitalik Buterin advarer om risikoen ved superintelligent kunstig intelligens

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button