AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

Assetera og Polygon lancerer Europas første regulerede markedsplads for tokeniserede reelle aktiver

Assetera og Polygon samarbejder om lancering af Europas første regulerede marked for tokeniserede virkelige aktiver

Assetera har indgået et partnerskab med Polygon for at lancere Europas første regulerede marked for tokeniserede virkelige aktiver (RWAs).

Hvad er Assetera?

Assetera er en digital platform, der giver brugere mulighed for at investere i og handle med tokeniserede virkelige aktiver. Dette indebærer, at virkelige aktiver såsom ejendomme, kunstværker og andre finansielle instrumenter bliver repræsenteret som digitale tokens på blockchain-netværk.

Hvad er Polygon?

Polygon er et skalabelt og hurtigt blockchain-netværk, der muliggør hurtige og omkostningseffektive transaktioner. Det er blevet et populært valg for projekter inden for DeFi (Decentralized Finance) og NFTs (Non-Fungible Tokens) på grund af dets effektive teknologi.

Partnerskabet mellem Assetera og Polygon

Partnerskabet mellem Assetera og Polygon er en spændende udvikling for blockchain- og fintech-industrien. Ved at kombinere Asseteras ekspertise inden for tokenisering af virkelige aktiver med Polygons teknologiske muligheder skaber de et unikt markedsmiljø, der giver investorer adgang til en bred vifte af tokeniserede aktiver.

Europas første regulerede marked for RWAs

Den nye markedspalatform, som Assetera og Polygon lancerer, vil være det første regulerede marked i Europa, der fokuserer på tokeniserede virkelige aktiver. Dette betyder, at investorer vil have tillid til, at transaktioner foregår i overensstemmelse med lovgivningen og under tilsyn af relevante myndigheder.

Konklusion

Sammenfattende er partnerskabet mellem Assetera og Polygon en betydningsfuld milepæl for udviklingen af tokeniserede virkelige aktiver. Lanceringen af Europas første regulerede marked for RWAs vil give investorer i hele Europa mulighed for at deltage i denne voksende sektor på en sikker og gennemsigtig måde.

Top  Europæiske Centralbank sænker renten for første gang siden 2019 - og reagerer før USA's centralbank

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button