AltcoinsDeFiShiba Inu

Automatisches Brennsystem: Ein Game-Changer für Shiba Inu – Einführung eines automatisierten SHIB-Token-Brennmechanismus markiert eine entscheidende Weiterentwicklung der Kryptowährung.

I en betydningsfuld udvikling for Shib a Inu har teamet bag den populære digitale aktivklasse annonceret lanceringen af en automatiseret SHIB-token. Denne bevægelse, afsløret i den seneste udgave af Shib a Inu Magazine, markerer et afgørende skridt i udviklingen af kryptokurrencyens økonomiske model.

Automatisk brændingssystem: En Game-Changer for Shib a Inu

Introduktionen af den automatiserede SHIB Token-brænding forventes at begynde med implementeringen på testnetværket, kendt som Puppynet. Denne indledende fase er afgørende for at sikre effektiviteten og pålideligheden af systemet, før det integreres i hovednetværket. Udviklingsteamet understreger vigtigheden af denne testfase, der vil omfatte flere opgraderinger for at optimere ydeevnen og øge gennemsigtigheden.

Den strategiske overgang til en automatiseret proces følger efter fem manuelle SHIB-brændinger, udført af Shib a Inu-teamet, der samlet set fjernede over 43 milliarder SHIB Tokens fra omløb. Disse manuelle brændinger, der repræsenterer gebyrer fra transaktioner på Shib-blockchain, spillede en vigtig rolle i Shib’s økonomiske strategi. De seneste brændinger resulterede i destruktion af 9,351 milliarder token, hvilket markant reducerede SHIB Token’s tilgængelighed.

Indvirkningen på SHIB tokenomics og markedsperspektiver

Implementeringen af den automatiske brændingsmekanisme vil forme SHIB’s økonomimodel på en ny måde og potentielt føre til en stigning i Shib a Inu-tokenets værdi. Når processen er operationel, vil den følge en række foruddefinerede defi og dermed forbedre effektiviteten og gennemsigtigheden af token-brændingsmekanismen.

Shib a Inu-teamets beslutning om at skifte fra manuel til automatisk brænding markerer en betydelig fremgang i kryptokurrencyens strategi. Teamets mål er at tilføre dynamik til token-økonomien gennem automatisering af brændingsprocessen og dermed potentielt påvirke dets markedspræstation.

Top  DOGE's anführerartige Dominanz und möglicher Rebound: Könnte ein Anstieg auf 0,14 $ bevorstehen?

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button