AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

Binance’s Former CEO Pleads Guilty to Money Laundering Violations: $900 Million in Outflows As Users Flee

Binance: Nettostrøm fra den største kryptobørs

Binance, verdens største kryptobørs, har oplevet mere end $900 millioner i nettostrøm over de seneste 24 timer. Det kommer efter tidligere administrerende direktør Changpeng “CZ” Zhao erkendte sig skyldig i overtrædelser af hvidvaskning af penge.

Ifølge data fra DeFi TVL aggregator DefiLlama har Binance registreret $913 millioner i nettostrømsudgange over det seneste døgn, med $605 millioner i nettostrømsudgange inden for den seneste uge.

Til trods for dette har Binance stadig nettoindstrømninger på $1.78 milliarder over den seneste måned, hvilket er langt det største beløb blandt alle centraliserede kryptobørser, som DefiLlama overvåger.

På samme tid har OKX åbenlyst nydt godt af kunder, der flygter fra Binance. Børsen har set nettoindstrømninger på $146 millioner det seneste døgn, hvilket er det største beløb blandt alle centraliserede kryptobørser, som DefiLlama følger.

Det er værd at bemærke, at ikke-US-brugere fortsat holder deres aktiver på Binance.

Den tidligere administrerende direktør erkender sig skyldig

Binance og dets administrerende direktør, Changpeng Zhao, erklærede sig skyldig i kriminelle anklager vedrørende hvidvaskning af penge og overtrædelser af amerikanske sanktioner. Aftalen, der blev indgået med USA’s justitsministerium, tillader selskabet at fortsætte dets aktiviteter. Zhao vil dog træde tilbage som administrerende direktør, og Binance vil skulle betale en betydelig bøde på $4.3 milliarder.

Under betingelserne for forliget vil Changpeng Zhao også personligt betale $200 millioner i bøder. Han har desuden været i retten i Seattle for at erklære sig skyldig og står nu over for en maksimal fængselsstraf på 10 år.

Ifølge retsdokumenterne blev Binance anklaget for adskillige lovovertrædelser, herunder overtrædelser af hvidvaskningslovgivningen, overtrædelser af amerikanske sanktioner og sammensværgelse om at gennemføre en ulovlig pengeoverførselsvirksomhed. Selskabet indrømmede at have undladt at forhindre og rapportere mistænkelige transaktioner forbundet med terrororganisationer som Hamas’ al-Qassam Brigades, Islamisk Stat og al-Qaeda.

Top  Coinbase tjener 1 million dollars på hack af DeFi platformen Curve Finance

Binance faciliterede transaktioner i sanktionerede regioner

Retsdokumenterne afslører, at Binance faciliterede transaktioner for mere end $890 millioner med kunder i Iran, et land der er underlagt strenge amerikanske finansielle sanktioner. Derudover tillod børsen transaktioner mellem amerikanske brugere og modparter i andre sanktionerede regioner, herunder Cuba, Syrien og ulovligt besatte områder i Ukraine.

”Binance blev verdens største kryptobørs delvist på grund af de forbrydelser, det begik – nu betaler det en af de største erhvervsbøder i amerikansk historie,” sagde USA’s justitsminister Merrick Garland.

Efter Changpeng Zhaos tilbagetræden vil Richard Teng, der i øjeblikket er chef for regionale markeder hos Binance, overtage rollen som administrerende direktør. Teng har tidligere fungeret som administrerende direktør for Abu Dhabi Global Market, en finansiel regulator i De Forenede Arabiske Emirater. Kilder indikerer, at Teng er et populært valg blandt Binance-medarbejdere.

Udover de kriminelle anklager står Binance også over for to civile søgsmål i USA. Kommissionen for råvarer og futureshandel (CFTC) samt Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) har indgivet disse søgsmål og hævder forskellige overtrædelser såsom kundens aktiver, hvidvaskning af penge og kunstig inflation af handelsvolumen.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button