DeFiFinanzen

Blockchain Boom: Crypto Valley schafft es mit dem Top 50 Report 2023 an die Spitze der weltweiten Web3 und Blockchain-Zentren

Den Risikokapitalgeber Crypto Valley VC (CV VC) præsenterer den “Top 50 Report 2023” – den niende udgave. Med en imponerende samlet vurdering på 382,93 milliarder dollars oplevede Top 50 sidste år en vækst på 106 procent.

I alt tæller Crypto Valley nu stolte 1.290 projekter. Af disse kunne hele 13 i 2023 betegnes som “Einhorn”, hvilket betyder virksomheder med en markedsværdi eller vurdering på over en milliard USD.

Der Crypto Valley Report i overblik

Den seneste CV VC Top 50 Report præsenterer imponerende data, der sammen med risikokapitalgiveren placerer regionen som verdens førende center for Web3 og blockchain. Med en markant stigning på 106 procent når den samlede vurdering af Crypto Valley Top 50 en imponerende værdi på 382,93 milliarder dollars.

Denne betydelige stigning afspejler det kontinuerlige vækst og den store attraktivitet i regionen for blockchain-virksomheder. Området strækker sig over dele af Schweiz samt Liechtenstein og betragtes som pioner inden for blockchain-teknologi og kryptoregulering samt -sikkerhed.

De vigtigste sektorer

Interessant er også vægtningen mellem de forskellige industriesektorer. Mens blockchain-netværk udgør 34 procent af virksomhederne, udgør finansielle tjenester 26 procent – utvivlsomt de dominerende områder.

Derefter følger datamanagement og infrastruktur med henholdsvis 16 og 14 procent. Selvom DeFi, gaming og andre Web3-virksomheder er betydeligt mindre dominerende, er det også værd at bemærke deres stigende betydning. Ikke desto mindre formåede fem af dem i 2023 at komme med i Top 50.

De 13 krypto-einhjørninger

Også einhørninge i Crypto Valley oplevede en imponerende vækst i 2023. Ifølge Pitchbook Unicorn Company Tracker faldt antallet af “nyfødte” einhørninger sammenlignet med året før globalt med 79 procent. Kun 71 virksomheder kunne opnå denne titel i 2023, mens der i 2022 var 340.

Top  Top 3 Low-Cap Crypto Gainers of the Day and Crypto Alternatives to Consider

Europa har i alt 148 einhørninger, hvoraf syv alene kom til i sidste halvår. Således befinder 11 procent af alle einhørninger på verdensplan sig på dette kontinent, og også ti procent af alle nyfødte kommer herfra. Ikke desto mindre dominerer USA og Asien stadig med en andel på henholdsvis 52 og 30 procent af alle nyfødte.

Crypto Valley huser 13 virksomheder med denne status, hvilket udgør 8,78 procent af alle europæiske einhørninger. Året før kunne kun ni virksomheder i krypto-enklaven kalde sig sådan – en imponerende stigning på 30,77 procent. Af disse har ti virksomheder kvalificeret sig på grund af deres markedsværdi og tre baseret på private vurderinger.

Disse resultater understreger Crypto Valleys ledende position inden for blockchain-teknologiens verden. Som de viser, er regionen ikke kun en væsentlig spiller i det globale einhorn-økosystem, men spiller også en central rolle i udviklingen af kryptoprojekter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button