AltcoinsChainlinkDeFi

Chainlink og Circle samarbejder om at udvide brugen af Stablecoins i virksomheder

Chainlink og Circle samarbejder om at udvide brugen af Stablecoins i virksomheder

Chainlink og den stablecoin-udsteder Circle har annonceret et samarbejde, der har til formål at udvide brugen af stablecoins i virksomhedsinstitutioner. Partnerskabet sigter på at gøre det lettere for udviklere og virksomheder at drage fordel af branchestandardtjenester fra Chainlink sammen med Circle’s stablecoins USDC og EURC.

Circle og Chainlink arbejder sammen om brugen af Stablecoins

Chainlink og Circle planlægger at fremme udviklere gennem et samarbejde om et uddannelsesprogram. Fokus vil ligge på programmérbare web-wallets, Smart Contract-platformen fra Circle samt Chainlink’s Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP), datafeeds og Proof of Reserve.

De to virksomheder vil i fællesskab assistere udviklere med at skabe fremtidssikrede applikationer ved hjælp af Circle’s stablecoins. Sandra Persing, Vice President of Product, Developer, and Ecosystem Marketing hos Circle, udtalte, at integrationen af Circle’s stablecoin-udviklerteknologi via Chainlink vil støtte innovatorer i opbygningen af internetbaserede finansielle tjenester.

Akersh Srivastava, Head of Developer Relations hos Chainlink Labs, påpegede det stigende interesse inden for finansinstitutter for tokenisering. Tokeniserede aktiver udgør en nøglesektor i denne vækst, og udviklere har brug for robuste værktøjer til at fremme denne vækst.

Chainlinks prisorakel og USDC-overførsler

Chainlink fastholder sin position som førende decentraliseret Oracle-netværk i kryptoindustrien, og samarbejdet med Circle vil styrke denne position yderligere. Siden 2021 har platformens prisorakler muliggjort transaktioner til en værdi af over 1,3 billioner USDC for DeFi-markedet, hvilket har givet DeFi-brugere mere magt over seks blockchains.

I starten af året tilføjede Chainlink understøttelse af USDC via CCIP, hvilket muliggør sikre Cross-Chain-Stablecoin-overførsler. Circle blev introduceret i Brasilien og har planer om at katalysere Fintech-innovationer via USDC.

Top  Crypto Exchange Binance Faces Legal Battle with SEC Over Stablecoin Classification

USDC er den andenstørste stablecoin på markedet og er i øjeblikket udstedt for 32 milliarder dollars.

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button