AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

Coinbase Ventures skifter fokus til krypto-startups uden for USA på grund af stigende regulatorisk granskning

Coinbase Ventures’ Investment Shift

Coinbase Ventures, et datterselskab af Coinbase, har ændret fokus for deres investeringer, og det er nu rettet mod krypto-startups uden for USA. Dette skift kommer som følge af den stigende regulatoriske granskning af kryptoindustrien i USA.

Direktøren for virksomhedsudvikling og investeringer hos Coinbase, Hoolie Tejwani, har udtalt til Bloomberg i en nylig interview, at virksomheden nu bakker op om startups, der er baseret i Indien, Singapore, Australien og Storbritannien.

Tejwani har udtalt, “Vi ser nogle virksomheder og grundlæggere med fantastiske ideer, og de siger, ‘Okay, jeg skal fjerne USA fra min forretningsplan og ikke betjene amerikanske kunder,’ hvilket er en skam.”

Den globale investeringsstrategi har resulteret i over 50 investeringer i 15 lande i løbet af det seneste år. Coinbase har været en prominent investor i kryptoindustrien og har indgået et stort antal aftaler med startups i branchen ifølge data fra PitchBook. Men i de seneste måneder har antallet af investeringer fra Coinbase oplevet et fald.

Dette fald afspejler en bredere tendens med reducerede investeringer i kryptovirksomheder, især blandt virksomheders venturekapitalarme. Mens den samlede kryptovirksomhedsfinansiering faldt med 63% til 2 milliarder dollars i tredje kvartal sammenlignet med samme periode sidste år, har erhvervsmæssige VC-virksomheder skåret endnu mere ned, som påpeget af PitchBook-kryptoanalytiker Robert Le.

Reguleringsmæssige granskninger af kryptoindustrien har også spillet en rolle i formningen af Coinbase Ventures’ investeringsstrategi.

Andre store aktører i kryptoindustrien, såsom Kraken Ventures og Binance Labs, har også genovervejet deres investeringsstrategier. Kraken Ventures, der er venturearmen for kryptobørsen Kraken, har oplevet et fald i antallet af aftaler, men er stadig aktivt involveret i at foretage investeringer. Samtidig fortsætter Binance Labs, venturearmen for Binance, verdens største kryptobørs, med at investere i kryptoprojekter på trods af regulerende tilbageslag.

Top  Krypto-Kurse im Mittagstief: Bitcoin und Co. im Minus

I oktober faldt VC-finansieringen med 10% sammenlignet med september, hvilket afspejler en betydelig årlig tilbagegang på 45%. Infrastrukturprojekter modtog den største andel af finansieringen, efterfulgt af decentraliseret finans (DeFi), centraliseret finans (CeFi) og ikke-fungible tokens/GameFi.

Det skifte i investeringsstrategier i kryptoindustrien peger på en mere forsigtig tilgang fra virksomhedernes side for at bevare likviditet og fokusere på deres kerneforretning.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button