AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

CoinStats Introducerer Forbedrede Airdrop Farming Analytics med Ny Funktion

CoinStats Introducerer Chain Activity til Forbedret Airdrop Farming-Analyse

Digital asset management platform CoinStats har introduceret en ny funktion kaldet “Chain Activity” for at give brugerne mere omfattende indsigt i deres aktiviteter i kryptowalleten, især for dem der deltager i airdrop farming, ifølge en meddelelse, der blev offentliggjort torsdag.

Tilføjelsen af Chain Activity giver CoinStats-brugere detaljerede data om deres wallets deltagelse i airdrop farming-kampagner på tværs af forskellige blockchain-netværk.

Overvågning af Airdrop Farming Aktiviteter Gennem Chain Activity

Airdrop farming henviser til praksis med at udføre aktiviteter på nye blockchain-projekter for at blive berettiget til gratis token-distributioner eller “airdrops.” Den nye Chain Activity-funktion fra CoinStats giver brugerne mulighed for at overvåge metrikker som deres aktivitetscore, antal transaktioner, handelsvolumen, gebyrer og seneste aktivitetstid for at vurdere deres wallets placering og berettigelse til airdrops.

Optimering af Airdrop Udbytte Med CoinStats

Derudover aggregér Chain Activity en wallets on-chain aktiviteter over forskellige tidsrammer, der strækker sig fra dage til uger til måneder. Dette giver brugerne et omfattende overblik over deres samlede engagement på hvert blockchain-netværk. Mens alle CoinStats-brugere kan drage fordel af disse indsigter, er de især nyttige for airdrop farmers, der ønsker at maksimere deres udbytte fra nye projektudgivelser på netværk som zkSync Era, Starknet og Polygon zkEVM.

Evnen til at sammenligne ens egen wallet-aktivitet med bredere on-chain handlinger giver også airdrop farmers mulighed for at vurdere, hvor de står, og afgøre, om de opfylder de krævede aktivitetstærskler for kommende airdrop kampagner. Samlet set giver Chain Activity et dybt indblik i wallet analytics for at informere airdrop farming-strategier.

Top  PEPE Kurs stiger med 15% - Er det nu det rette tidspunkt at investere?

For at begynde at drage fordel af den nye funktion skal interesserede CoinStats-brugere blot tilslutte deres wallets til platformen, som allerede understøtter over 70 forskellige blockchain-netværk og 1.000 DeFi-protokoller. Med over 300 kompatible wallet-muligheder, herunder topvalg som Binance og MetaMask, kan brugerne integrere deres kryptoaktiviteter i CoinStats for at låse op for den fulde pakke af wallet-indsigter.

Tilføjelsen af Chain Activity styrker CoinStats’ tilbud inden for on-chain analytics og positionerer platformen som et uvurderligt værktøj for airdrop farmers, der ønsker at maksimere indtjeningen fra nye blockchain-projekter. Med gennemsigtighed i faktorer som aktivitetsscore, transaktionsvolumen og betalte gebyrer kan brugerne finjustere deres strategier og blive mere effektive yield farmers i airdrop-økosystemet.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button