AltcoinsCardanoDeFiDogecoinMetaverse

Dubais Virtual Asset Regulatory Authority sætter globalt præcedens for samarbejde mellem myndigheder og industri

Virtual Asset Regulatory Authority sætter global præcedens for regulator-industri samarbejde

Virtual Asset Regulatory Authority (VARA) i Dubai har smedet et banebrydende samarbejde mellem reguleringsmyndigheder og industrien, rapporterer ledende direktør og viceformand Deepa Raja Carbon. Alle udbydere af virtuelle aktiver skal opnå en licens fra VARA, før de kan tilbyde deres tjenester i emiratet. Raja Carbon forklarede, at regulatoren har fokus på global harmonisering og samarbejde og har engageret sig med en bred vifte af interessenter for at skabe en omfattende og globalt afstemt regulativ ramme. Desuden arbejder VARA tæt sammen med andre enheder i Dubai som Department of Economy and Tourism og Dubai Free Zones Council for at skabe en forenet og udskiftelig ramme.

Hands-on tilgang til regulering af virtuelle aktiver

Herudover har VARA en “hands-on” tilgang til reguleringen af den hurtigt voksende sektor. Regulatoren har allerede i februar 2023 offentliggjort retningslinjer for udbydere af virtuelle aktiver og etableret Special Development Zones (SDZs) som innovationsinkubatorer. Disse zoner har været afgørende for udformningen af regulativerne, da de har givet regulatorerne mulighed for at forstå kompleksiteten af kryptomarkedet og kunne forme regler og strategier, der understøtter innovation og vækst i branchen. Desuden har VARA understøttet udviklingen af Web3-sektorer som metaverse og decentraliserede finansielle (DeFi) tjenester.

I SDZ’erne er der en fremherskende “kammeratskabsfølelse”, der bidrager til at skabe et miljø, hvor virtuelle aktiver kan trives ansvarligt og bæredygtigt. Raja Carbon bemærkede, at den tætte samarbejdsånd inden for SDZ’erne hurtigt gør nye aktører til en del af fællesskabet, hvilket kollektivt forbedrer deres potentiale. Alt i alt afspejler VARA’s tilgang til regulering af virtuelle aktiver et innovativt og samarbejdsorienteret syn på branchen.

Top  Rebel Satoshi Signals The Start Of A New Era For Meme Coins

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button