AltcoinsDeFiDogecoinShiba Inu

DWF Labs investiert 10 Millionen Dollar in Floki Inu – Memecoin-Rallye in Sicht

Floki Inu får stor økonomisk støtte fra DWF Labs, der har forpligtet sig til at købe FLOKI for 10 millioner dollar
Den konkurrerende Shiba Inu-rival, Floki Inu (FLOKI), vil modtage en stor økonomisk støtte, der vil styrke dens position inden for Memecoin-sektoren. DWF Labs har bekræftet sit løfte om at købe FLOKI-tokens til en værdi af cirka 10 millioner dollars. Dette vil fordoble virksomhedens investering fra maj 2023.

Investeringen fra DWF Labs viser tillid til Floki Inu-projektet. Holdet bekræfter, at investeringen, der vil blive taget fra Floki-treasury’en, vil strække sig over to år og styrke dets dominans både i brug og markedsføring.

Det er den anden store investering, efter at virksomheden i maj 2023 købte FLOKI-tokens til en værdi af 5 millioner dollar. Virksomheden har fremmet accepten af FLOKI, deltaget i strategiske bestræbelser såsom lancering af industriprojekter og letter børsnoteringer.

Den nye investering viser virksomhedens engagement og overbevisningen om, at projektet bevæger sig i den rigtige retning. Floki Inu-holdet udtalte sig i en blogpost:

“Dette massive køb af FLOKI-tokens vil yderligere styrke vores forhold til DWF Labs og positionere FLOKI strategisk til at dominere i en stadig mere konkurrencepræget landskab i denne bull run.”

FLOKI fører Memecoin-rallyet an

Efter nyheden om investeringen er FLOKI-kursen steget markant og har fik 40 % stigning i de seneste 24 timer, hvilket bringer den op på $0,00005375. Dette overstiger langt præstationen fra dens konkurrenter, især Dogecoin (DOGE) og Shiba Inu (SHIB), der kun har steget med 11% og 12%.

Selvom Altcoin’en har opnået betydelig fremgang med den seneste stigning, er den stadig næsten 80% under sit historiske højdepunkt på 0,0003365 $. Projektet har til formål at blive den førende kryptocurrency når det kommer til nytte, velgørenhed og fællesskabsopbygning. Det har over 460.000 ejere og høj anerkendelse.

Top  Ripple's Legal Triumph and Fidelity's Ethereum ETF Bid: Impact on XRP's Market Potential

I henhold til en ny strategi har projektet for nylig ændret sit navn fra “Floki Inu” til “Floki” og vil fokusere mere på at opbygge det decentrale finanssektor (DeFi).

Projektet er dog blevet gransket i Hongkong, hvor tilsynsmyndighederne især bemærkede, at Flokis programmer til højrenterisici ikke var godkendt. Floki reagerede ved at blokere adgangen for kunder fra Hongkong og præcisere, at dets tilgang til belønning er baseret på innovation i modsætning til traditionel risikovillig kapitalfinansiering eller store forsalg, og at det belønner kunder, der bruger FLOKI med “TOKEN”, tokenet fra TokenFi.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button