AltcoinsCardanoDeFi

Einführung der W3C-kompatiblen mobilen Geldbörse durch die Cardano Foundation: Verbesserte Sicherheit und Interaktion mit DApps – Marktpreis zeigt Wachstumspotenzial

Cardano Foundation introducerer en W3C-kompatibel mobilbørs, der forbedrer sikkerheden og interaktionen med DApps


I september 2021 fremhævede CNF Cardanos gennembrud i integrationen af certificerede DApps i sit netværk, en udvikling, der potentielt kunne udløse en betydelig rally. Byggende på denne dynamik forbedrer Cardano Foundation nu sin platform ved at introducere en ny, unik funktion: den W3C-kompatible mobile børse.

Denne avancerede tilføjelse letter ikke kun problemfri interaktion med Cardanos DApps, men forbedrer også brugerens sikkerhed betydeligt gennem forbedret selvidentitetsverifikation.

I denne artikel fremhæves de opdaterede funktioner i den W3C-kompatible mobilbørse for at vise dig, hvordan du kan opnå maksimal værdi fra dine blockchain-interaktioner og -investeringer. Dette svarer til de vigtigste erkendelser, der blev fremhævet i en nylig tweet fra Cardano Foundation.

Ermächtigung Ihrer digitalen Identität
W3C-kompatible mobilbørse fokuserer på sikkerhed, databeskyttelse og interoperabilitet for at fremme accept og støtte eksisterende økosystemer. Denne børse tilbyder følgende vigtigste fordele:

  • Understøtter flere identitets- og legitimationsstandarder
  • Sikker forvaltning af digitale aktiver
  • Problemfri interaktion med DApps på Cardano
  • Mindre indgangsbarriere for nye brugere
  • Interoperabilitet på tværs af økosystemer
  • Integrerer Key Event Receipt Infrastructure (KERI) for forbedret interoperabilitet.

Med denne nyindførte platform har fællesskabet nu adskillige muligheder i Cardano-økosystemet. Positive reaktioner fylder Cardano-tweeten som entusiaster for funktionen, herunder DeFi-platformen, Genius Yield officielt, som også spiller en rolle i fordelene for ADA som DIDs, hvilket er afgørende for at drive fremad for vores økosystem og web3-området generelt.

Cardano-udvidelse og markedspris, interoperabel med IOTA
Derudover har CNF tidligere rapporteret, at initiativer som DeFi, TangleSwap og IOTA Forge har skabt en vej for interoperabiliteten af Cardano. Derudover indikerede opdateringer fra sidste oktober, at Cardano, på trods af betydelige udviklinger inden for sit økosystem i de foregående uger, ikke havde oplevet nogen bemærkelsesværdig rally. Ifølge CNF-rapporten fra oktober 2023 forventedes det, at Cardano inden udgangen af året ville nå 1-dollar-mærket.

Top  Tangem lancerer verdens første crypto wallet i form af smykker - Tangem Ring

På tidspunktet for denne rapport handles ADA til $0,5963 og er steget med 7,59 % efter nogle udsving, hvilket du kan se i den samlede præstation i diagrammet nedenfor.

Den nyopdaterede W3C-kompatible mobilbørse bringer lovende fordele med sig, som jeg mener, kan være afgørende for at tiltrække flere investeringer og hjælpe ADA med at nå sine års mål.

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button