AltcoinsDeFi

Ethena udvider sit USDe til flere protokoller og tilføjer det til Aave Liquiditetspar – Hvad betyder det for DeFi-markedet?

Ethenas USDe udvider til flere protokoller

Ethenas protokol for USDe udvides nu på en enkelt dag på Pendle og Aave. Pendle løfter loftet for USDe-deponeringer til 350 millioner dollar med en årlig afkast på 25,7%. Ethena indgår partnerskab med nye protokoller før landbrugssæson 2. USDe-indehavere kan samle Sats-punkter og tjene en del af Ethena’s Airdrop-fond gennem Mito-protokollen.

Ethena udfører flere kampagner og antyder samtidig en kommende ENA-token-airdrop. Inhabere af Ethena-protokollen kan tilvejebringe likviditet i USDe/USDT-parret på det decentraliserede Mito-protokol og samtidig samle Sats-punkter. Forventninger til punkter og en fremtidig airdrop er en del af loyalitetsprogrammet for at holde USDe og ikke skifte til andre protokoller.

Ethena tilføjer USDe til Aave-likviditetspar

Ethena begynder at øge sin likviditet gennem Aave, det førende DeFi-kreditprotokol. Aave tilføjer potentiel likviditet for tokens eller andre protokoller med sin GHO-stablecoin. Ethenas sUSDe kan nu bruges som sikkerhed for Aave V3 mod alle tilgængelige stablecoins i protokollen.

Indtagelsen af USDe i den decentraliserede handel på Aave sker kun få måneder, efter at protokollen havde bekymringer vedrørende Ethenas risikoprofil. Den aktuelle tilføjelse er relativt forsigtig og sigter mod begrænset eksponering. Fremtidige partnerskaber er undervejs for at styrke Ethenas punktprogram.

ENA kæmper stadig for at genvinde sit tidligere prishøjdepunkt

Ethena tildeler specielle punkter, men har også en indfødt token, ENA. Efter den indledende hype efter en airdrop faldt ENA yderligere og ligger nu under prisniveauet lige efter lanceringen. ENA handles til 0,56 dollar, hvilket er et fald i forhold til højdepunktet på 1,40 dollar. ENA står over for prisdrivende pres fra airdrop-modtagere og betragtes stadig som risikabel.

Top  Kryptovalutaen Bonk (BONK) stiger til et mere månedligt højdepunkt før den vender nedad.

ENA anses stadig for en potentiel breakout-aktiv efter nåelse af et lokalt lavpunkt. Nyere samtaler om en luftdrop og udbredelsen af USDe vil fortsat fokusere opmærksomheden på Ethena.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button