AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

Farquhar VC Partners with Tezos Blockchain Incubator to Support Asian Talent in Web3 Gaming

Singapore-baserede kapitalfirma Farquhar VC har indgået et partnerskab med Asiens førende Tezos blockchain Incubator, TZ APAC, for at støtte nyt talent i Asien.

I en meddelelse sagde Farquhar VC, at de planlægger at medinvestere sammen med Tezos blockchain-udviklingsteamet i kommende Web3-spil, der bliver bygget på blockchain.

Farquhar VC har bakket op om opstartsvirksomheder og arbejder tæt sammen med tidlige startups i Sydøstasien og har investeret i 40 startups, herunder virksomheder som Spark Systems, Fairphonic og Beep Technologies. Firmaet vil annoncere den første investering i et Tezos-spil i løbet af de næste par uger, fortalte en talsmand til Cryptonews.

“Efter nylige investeringer i spilsteknologivirksomheder som Lockpick Learning og EMERGE Group er dette partnerskab en rettidig mulighed for at træde ind i Web3-verdenen og deltage i dens eksponentielle vækst,” sagde Farquhar VC’s administrerende partner og investeringschef Jason Su i en pressemeddelelse.

Tezos Blockchain Incubator TZ Apac

Farquhar VC sagde, at dette partnerskab med Tezos blockchain Incubator TZ Apac vil tillade firmaet at forpligte finansiering fra eksisterende eller kommende tematiske fonde til kommende Web3-spilstartups og projekter, der vil bruge Tezos Blockchain.

TZ APAC er et Web3-fællesskab for skabere og udviklere med hold over hele Asien. TZ APAC dyrker den næste generation af Web3-spil, NFT og DeFi-champions i regionen. Projekterne vil modtage finansiering og anden støtte fra TZ Apac. Incubatoren støttes af Tezos Foundation og har hovedsæde i Singapore, TZ APAC fremskynder Tezos som det foretrukne blockchain i Asien.

Hvad er Tezos?

Tezos er et blockchain-netværk, der huser den tilhørende digitale token Tez (XTZ) og faciliteter brugerens deltagelse i decentral finans (DeFi), decentraliserede applikationer og ikke-fungible token (NFT) -projekter. Dette seneste partnerskab viser, at der er interesse for Tezos-spiløkosystemet.

Top  Venture Capital Firm Paradigm Advocates for Prediction Markets as a Hedge Against Crypto Regulatory Risk

Det er muligt at præge NFT’er ved hjælp af Tezos. At oprette en Tezos NFT vil kun koste brugere en brøkdel af en tez i transaktionsgebyrer. Tezos hævder, at NFT’er på Tezos er energieffektive med et kulstofaftryk, der svarer til energiforbruget ved at sende en enkelt tweet.

Singapore forbliver et centrum for innovation

Selvom Singapore forbliver en relativt crypto-venlig jurisdiktion i Asien, har byens Web3-fællesskab tidligere givet udtryk for et afgørende behov for regeringsstøtte. Ifølge en nylig rapport fra The Straits Times søger singaporeanske virksomheder specifikt hjælp på to vigtige områder: udvikling af en kompetent talentpool udstyret med blockchain-teknologiexpertise og styrkelse af forsvarsforanstaltninger mod cybertrusler.

I december annoncerede Singapores regulerende organ, Monetary Authority of Singapore (MAS), planer om at begynde at afprøve den digitale valuta “E-CNY” – også kendt som den digitale yuan i samarbejde med Kina for at fremme turistforbrug.

Som rapporteret af Cryptonews i 2023 opstod Singapore som den mest crypto-venlige destination for crypto-millionærer, der søger skattevenlige helligdomme til at beskytte deres kryptoaktiver.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button