AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

Finoa Integrates Centrifuge’s Anemoy Tokenized T-Bill Fund into Custodial Wallet System – En Ny Milepæl for Krypto Custodianørn

Finoa Integrates Centrifuge’s Anemoy Tokenized T-Bill Fund into Custodial Wallet System

Finoa, en kryptobevogter med en licens fra den tyske regulator BaFin, har integreret Centrifuges Anemoy-tokeniserede T-Bill-fond i sit bevogtningssystem til tegnebog.

Firmaet udvider sine tjenester for at tilbyde kunder adgang til tokeniserede, virkelige aktiver (RWA) gennem Centrifuge, et nyskabende firma, der bringer ikke-kryptoaktiver til blockchain.

Finoa tilbyder tokeniseret Real World Asset Fund fra Centrifuge

Den første RWA-token, der tilbydes af Finoa, er afledt af en af Centrifuges Anemoy-fonde, der er aktivt forvaltede puljer af kortsigtede amerikanske statskassebeviser reguleret i De Britiske Jomfruøer. Denne token vil være tilgængelig for Finoas institutionelle kunder og udnytter FinoaConnect-tegnehjælmesystemet.

Centrifuges tilgang til tokenisering

I modsætning til mange tokeniseringsindsatser, der stammer fra traditionelle finansier, sigter Centrifuges tilgang til at imødekomme store DeFi-investorer, decentraliserede autonome organisationers (DAO) pengebeholdninger, stablecoin-protokoller og lignende enheder. Dette tilbud adskiller sig fra traditionelle tokeniseringsindsatser i den traditionelle finanssektor, da det omfavner blockchain-baserede tokens unikke evner og logik.

Martin Quensel, medstifter af Centrifuge, understreger, at forståelse af tokens i traditionel finans som blot databaseposter er afkoblet fra tokens mere dynamiske og eksekverbare natur i DeFi. Han sagde: “Jeg ville hævde, at traditionel finans besked for fremtiden om, at billioner af dollars vil blive tokeniseret, er helt afkoblet fra virksomheder, der innoverer med RWAs.”

Finoas udvidelse og regulatoriske godkendelser

Tokenisering af virkelige aktiver repræsenterer en voksende tendens i blockchain-rummet, drevet af ønsket om at strømline finansielle processer og låse op for nye investeringsmuligheder. Ifølge en rapport fra digital aktivforvaltningsfirmaet 21.co kunne markedet for tokeniserede aktiver vokse til 10 billioner dollars ved årtiets afslutning.

Top  Ny krypto-børs X10 lanceret af tidligere Revolut-medarbejdere.

Tokeniseringen af ilikvide aktiver forventes at være en betydelig markedschance, og prognoser tyder på, at den kunne vokse til 16 billioner dollars inden 2030 ifølge en rapport fra Boston Consulting Group. Institutionelle investorer har allerede vist betydelig interesse for tokeniserede aktiver, med 91% der viser interesse ifølge en undersøgelse foretaget af BNY Mellon.

Udover at udvide sine tilbud har Finoa modtaget tre licensgodkendelser fra Tysklands finansielle regulator, BaFin, hvilket indikerer regulatorisk godkendelse og overholdelse af branchestandarder.

I september 2023 annoncerede Centrifuge lanceringen af testnettet for likvide pools af virkelige aktiver på Arbitrum og Coinbases Base, med drøftelser i gang for integration med andre lag-1 og lag-2-netværk. Målet er at give låntagere adgang til likviditet uden i høj grad at stole på mæglere, hvilket giver aktørsproducenter mulighed for at tokenisere deres aktiver og bruge dem som sikkerhed i Centrifuges likviditetspuljer.

Finoa har for nylig rejst 15 millioner dollars i en strategisk finansieringsrunde, der blev medfinansieret af Maven 11 Capital og Balderton Capital. Andre investorer inkluderede Blue Bay Ventures, Signature Ventures, Coparion og Venture Stars. Denne finansieringsrunde, der blev indledt i juni sidste år og afsluttet i december, kommer efter at Finoa vendte tilbage til lønsomhed i fjerde kvartal af 2023 efter tab i de foregående år på grund af markedsforhold og kryptokollapser.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button