AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

Flere Institutioner Vil Se Mod DeFi Efter Regulerede Løsninger i 2024 – Plus Flere Crypto Nyheder

2024: Instituttioner vil se mod DeFi efter regulerede løsninger

Blockchain-platformen Swarm Markets’ medstifter Philipp Pieper udtaler, at 2024 “ser ud til at blive et afgørende år for DeFi, da sektoren udvider sit udbud.” Dette gælder især med hensyn til crossover med traditionel finans (TradFi), sagde han i en e-mail.

Han forudsagde, at værdien af DeFi vil vokse gennem integrationen af flere TradFi-produkter på kæden.

Den største vækst på markedet vil være inden for regulerede digitaliserede tokens, der bakkes op af digitale real-world aktiver (RWAs), udtalte han.

Med fornyet tillid til markederne takket være et mere sofistikeret reguleringsmiljø, forudsagde han, at flere institutioner sandsynligvis vil se mod DeFi efter regulerede løsninger.

Han understregede, at potentialet for denne efterspørgsel ikke må undervurderes, da enorme formuer søger at adoptere on-chain løsninger til ejerskab, transaktioner og registerføring.

“Blockchain-infrastrukturen ser ud til endelig at levere det løfte, som mange i sektoren har set i lang tid,” konkluderede Pieper.

Bitmain hæver priserne på mineudstyr

Ifølge den seneste Miner Weekly-rapport fra BlocksBridge Consulting har minerproducenten Bitmain hævet priserne på mineudstyr ifølge kontrakter fra mindst én offentlig minevirksomhed, der er indgået med tre måneders mellemrum.

Minevirksomheden CleanSpark annoncerede sin anden forudbestilling af 12 EH/s af Bitmains Antminer S21 til $16/TH/s efter anvendelse af kuponer. Baseret på kontrakten, der blev indgået den 6. januar, var den anførte pris før en maksimal rabat på 30% $23/TH/s.

CleanSpark indgik sin første S21-forudbestilling i oktober sidste år, hvor Bitmain anførte en før-kupon-pris på $20/TH/s. Efter brug af kuponer til at modregne 30% af prisen betalte firmaet $14/TH/s.

Top  Solana prisen forudsigelse: SOL stiger med 150% på 30 dage - Er det tid til en tilbagegang?

“På den ene eller anden måde var der en stigning på 15% over tre måneder.”

Samtidig har Bitmain ifølge rapporten “betydeligt udvidet” sin minedriftflåde i USA.

Bybit lancerer NFT Pro

Bybit meddelte, at deres Web3-enhed afslørede NFT Pro. ifølge pressemeddelelsen "forenkler platformen NFT-ekspedition og giver brugerne mulighed for problemfrit at navigere i det stadigt udviklende Web3-økosystem."

NFT Pro fungerer som en bro mellem Web2 og Web3 og byder velkommen til samarbejdspartnere fra det traditionelle web, hedder det.

Brugerne får eksklusiv tidlig adgang til NFT-samarbejder med globale musikere, kunstnere, atleter og kulturelle ikoner via dedikerede brandede NFT-butikker og eksklusive drops.

Platformen integreres med forskellige NFT-markedspladser, hvilket giver brugerne mulighed for at købe NFT’er direkte inden for platformen.

Den introducerer også et smart markedssammenligningsvalg for at muliggøre mere konkurrencedygtige gebyrer og hurtigere transaktionshastigheder.

NFT Pro opfordrer til aktiv deltagelse ved at belønne brugerne med point for hver NFT-køb og handel. Disse point låser op for adgang til præmiepuljer og eksklusive NFT’er, oplyste børsen.

Global forregistrering for MMORPG ‘NIGHT CROWS’ er nu åben

Global forregistrering for NIGHT CROWS, et spil udgivet af Wemade og udviklet af MADNGINE, startede den 11. januar.

Ifølge pressemeddelelsen vil forregistreringen være åben indtil den officielle lancering i marts på den officielle hjemmeside, Google Play og Apple App Store. Forregistreringsbelønninger inkluderer en sjælden-mount af klasse, glideflyver og mere.

NIGHT CROWS er et MMORPG baseret på Unreal Engine 5, der understøtter cross-play mellem mobile og PC-platforme.

Wemade har udnyttet blockchain-teknologi til at implementere multi-tokenomics med tokenisering af kerne spilgenstande.

Spillet vil være forbundet med WEMIX3.0 i centrum i kølvandet på en omnichain netværksstrategi, og brugere af andre blockchain-netværk vil også kunne udnytte tokenomics.

Top  Meme coins pump as blue chip cryptocurrencies stabilize

Den in-game økonomi vil være sammenkoblet med karakter-NFT’er. Hver NFT er skabt gennem komprimering af karakter og brugerens spildata.

Som fejring af forregistreringen er NFT-samlingen ‘The Night is Coming’ tilgængelig på DAO og NFT-platformen NILE (NFT Is Life Evolution) baseret på WEMIX3.0.

NFT’erne kan udveksles med ‘CROW,’ hovedvalutaen i NIGHT CROWS, fra den 1. april.

Efter dens frigivelse i Korea i april 2023 nåede spillet ifølge meddelelsen No. 1 i de fleste downloads og top salgslister i store mobile app-markeder.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button