DeFiMetaverse

Forbes etablerer permanent tilstedeværelse i Metaverse med luksuriøs ejendom i The Sandbox

Forbes går ind i Metaverse med et nyt virtuelt anlæg i The Sandbox

Forbes har annonceret sin indtræden i Metaverse ved at åbne permanent land i The Sandbox. Dette trin viser virksomhedens tillid til sektorens transformative potentiale.

Det nye Forbes Metaverse Anlæg

Ifølge Forbes vil det virtuelle anlæg i The Sandbox fungere som et sted for interaktion og samarbejde for medlemmer af Web3-fællesskabet. Potentielle medlemmer skal først tilmelde sig og forbinde deres tegnebøger gennem Forbes’ Web3 Community Beta-websted.

Medlemsfordele

Medlemmer vil få adgang til premiumindhold fra Forbes til en værdi af $49,99 om året. De vil også have forrang ved adgang til publikationens Web3-projekter og mulighed for at deltage i disse. Derudover vil de kunne modtage råd og investeringssignaler fra finansekspertise.

Forbes har til hensigt at gøre deres Metaverse-hub til et område, hvor ledere, tænkere og innovatører kan føre meningsfulde samtaler. Ud over de eksklusive interaktive oplevelser, det tilbyder, er det også et ideelt sted for workshops, fester og andre særlige begivenheder, der arrangeres af Forbes og/eller dets Web3 Community medlemmer.

Det 1917 grundlagte selskab har omhyggeligt designet sine faciliteter i Metaverse for at udstråle en luksuriøs og raffineret atmosfære, med en rummelig pool, en hyggelig bar og en galleri, der præsenterer betydningsfulde personligheder, herunder vindere af Forbes Under 30 2024.

Opstandelsen af Metaverse

Forbes’ indtræden kommer på et gunstigt tidspunkt, da investorer i Metaverse-sektoren igen er optimistiske. Det følger den store partnerskab mellem Disney og Epic Games, der fusionerer deres intellektuelle ejendom i Fortnite. Også lanceringen af Apple Vision Pro bliver spændende.

Top  Avalanche (AVAX) stiger med 77 procent på en uge efter samarbejde med JPMorgan - Hvad betyder det for kryptomarkedet?

Selvom de to nævnte projekter undgår enhver henvisning til “Web3” eller “Metaverse” i deres pressemeddelelser og marketingmaterialer for at undgå forbindelse eller forveksling med Metaverse, betragtes de som de primære drivere for sektorens opstandelse.

Efter at have været overskygget af udviklingen inden for generative kunstig intelligens (KI) i 2022 og 2023, betragtes 2024 af analytikere som året, hvor Metaverse-projekter kunne opleve store vækstrater. Ifølge Statista kan markedet for Metaverse-projekter i år udvikle sig til en branch på 74,4 milliarder dollars, der forventes at vokse til 507,8 milliarder dollars inden 2030.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button