DeFiMetaverse

Hamster Kombat lancerer HMSTR-token på The Open Network (TON) og afholder samtidig airdrop for spillerne

Hamster Kombat introducerer HMSTR-Token på TON-platform

Hamster Kombat, det førende Tap-to-Earn-spil på Telegram, har annonceret, at det vil lancere deres længe ventede HMSTR-token på The Open Network (TON) den 26. september. Samme dag vil spillet også afholde en Airdrop for deres spillere.

Forsinkelse af token-lancering

Det blev oprindeligt planlagt, at HMSTR-token skulle introduceres i juli måned, men lanceringen blev forsinket på grund af ekstra planlægning for at imødekomme det store omfang af projektet. Hamster Kombat har oplevet en imponerende vækst siden lanceringen tilbage i foråret og har tiltrukket over 300 millioner spillere. Telegram-data viser endvidere, at mere end 80 millioner spillere var aktive i spillet sidste måned.

Opdateringer følger

En redaktionel bemærkning i artiklen angiver, at historien er helt aktuel og vil blive opdateret med yderligere detaljer, når de bliver tilgængelige.

Denne artikel giver et overblik over den seneste udmelding fra Hamster Kombat, der forventes at skabe stor interesse i spilverdenen, især blandt Telegram-brugere og spilinteresserede.

Top  Stacks Token begeistert mit Kursanstieg: Beste Kryptowährung am Donnerstag

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button