AltcoinsDeFi

MagicSea: Fra ShimmerSea til førende DEX- og NFT-marked på IOTA-EVM med ægte afkast for tokenindehavere

MagicSea: En Førende DEX- og NFT-Markedsplads på IOTA-EVM

I en erklæring på X annoncerede ShimmerSea, en decentraliseret børs (DEX) og NFT-markedsplads, at de befinder sig i en overgangsfase. Dette inkluderer en ændring af projektets navn til “MagicSea”, hvilket er af stor betydning både for fællesskabet og initiativet. MagicSea har formået at etablere sig som en førende Multi-Chain DEX- og NFT-markedsplads ved at udnytte IOTA-teknologien og åbne nye muligheder for DeFi-entusiaster over hele verden.

Den rejse, som BlueLabs-teamet har været på, siden de lancerede ShimmerSea på ShimmerEVM, har været bemærkelsesværdig. Den samlede værdi (TVL), handelsvolumen og brugerengagementet på ShimmerEVM har bidraget til, at ShimmerSea som det første protokol fra teamet hurtigt rykkede op på toppen af DEX- og NFT-markederne. Støtten fra fællesskabet og partnerprojekterne har gjort denne succes mulig og vidner om det ubetingede tillid til teamets mål.

Vigtige Udviklinger med MagicSea

MagicSea introducerer flere betydningsfulde innovationer for at bringe projektet til nye højder. Indførelsen af Magic LUM og Booster, der repræsenterer et betydeligt brud med traditionelle tokenomics-modeller, er afgørende for denne rejse. Dette vil markant forbedre værditilbuddet for deltagerne, da Magic LUM-indehavere har mulighed for at opnå reel indtjening i USDT.

MagicSea udvider desuden sin rækkevidde ved at integrere IOTA EVM, hvilket giver en enestående forbindelse og kompatibilitet inden for DeFi-økosystemet. Denne velovervejede handling etablerer MagicSea som en førende aktør på DeFi-markedet og understreger virksomhedens engagement i at fremme innovation og accept på tværs af forskellige kæder.

Overgangen til MagicSea er en vigtig protokolopgradering med introduktionen af koncentreret likviditet i form af Liquidity Book. Denne innovative funktion giver brugerne mulighed for at opnå højere reelle indtægter fra handelsgebyrer ved at koncentrere deres likviditet i specifikke bins. Ved at tilbyde Uni-V2 likviditetstillinger med farme sammen med Liquidity Book-funktionaliteten adskiller MagicSea sig som en fremragende spiller i DeFi-landskabet.

Top  Sydkorea tillader nu ægtepar at dele kryptovaluta under skilsmissesager

Embracing the Future

Grundlæggende stræber MagicSea stadig efter at støtte innovationer og vækst ledet af fællesskabet. For at sikre gennemsigtighed og bæredygtighed i tokenomikken har projektet en maksimal tokenforsyning på en million Magic LUM-tokens. Magic LUM-indehavere kan også modtage DEX-indtægter fra enhver kæde, som MagicSea udvides til, ved at stake deres tokens på IOTA EVM, hvilket yderligere styrker projektets engagement i inklusion og fælles succes.

Ifølge CNF er den bløde lancering af IOTA-EVM et betydeligt skridt for IOTA. Ledet af IOTA Foundation baner dette strategiske skridt vejen for forbedrede muligheder, forbindelser og interoperabilitet i DeFi-økonomien. Med en gradvis udrulning vil stiftelsen fortsætte med at arbejde tæt sammen med udviklere for at lægge grundlaget for fremtidige innovationer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button