AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

Ny Fusion: Gauntlet går sammen med Morpho om Decentraliseret Finansrådgivning

Quantitative forskningsfirma Gauntlet har sluttet sig til Morpho, et tillidsløst decentraliseret finansieringsprotokol (DeFi) som risikokuratør efter sin afgang fra Aave (AAVE).

Gauntlet er specialiseret i risikostyring og vil samarbejde med Morpho om at designe transparente og automatiserede lånebeholdninger for brugerne, oplyste virksomheden i en pressemeddelelse delt med Cryptonews.com.

Morphos låneprotokol, Morpho Blue, antager en anden tilgang ved at eksternalisere risikostyring fra protokollen, hvilket angiveligt eliminerer afvejningerne mellem vækst og risiko, skaber en klar forbindelse mellem risikoeksperter, brugere og protokollen.

Morpho Blue er designet som en infrastruktur snarere end et produkt, hvilket tillader risikoeksperter at opbygge skalerbare produkter og tjenester ovenpå et fælles baselag.

Gauntlet at kuratere lånebeholdninger på Morpho

Gauntlet vil kuratere lånebeholdninger på Morpho ved hjælp af Metamorpho, en open-source protokol til tilladelsesløs risikokuratør bygget oven på Morpho Blue.

Disse lånebeholdninger kombinerer de bedste funktioner fra isolerede markeder og multi-asset-lånepuljer, hvilket giver brugerne en enkel og optimal måde at opnå afkast på deres aktiver.

Gauntlet bringer sin ekspertise inden for risikostyring, og bruger afprøvede teknikker fra den algoritmiske handelsindustri, til at kuratere forskellige højkvalitets lånebeholdninger.

Brugen af Metamorpho giver Gauntlet mulighed for at stressteste deres evner og yderligere forbedre risikostyringsstrategier i DeFi.

Mangler ved nuværende låneprotokoller

Gauntlet sagde, at samarbejdet også kaster lys over manglerne ved nuværende låneplatforme.

Det hævdede, at mange platforme har en tendens til at overeksponere brugerne for langhalede risici ved at tvinge dem ind i en one-size-fits-all risikoprofil, som ikke imødekommer deres forskellige behov.

Morpho Blue håndterer denne udfordring ved at flytte risikostyring til et åbent marked, hvilket muliggør oprettelsen af forskellige risikoprofiler. Denne “eksternalisering” af risikostyring gør det muligt for brugerne at vedtage eller udvikle risikostrategier, der passer til deres individuelle behov.

Top  Coinbase bliver formel værge for 8 nye Bitcoin ETF'er - En milepæl for kryptoøkonomiens vækst

En anden udfordring i DeFi-lån er høje omkostninger, som Morphos tilgang sigter mod at overvinde.

I modsætning til traditionelle låneplatforme, der kun vælger en eller to risikostyringsmetoder, muliggør Morpho åben konkurrence, da kuratering af en MetaMorpho-beholdning er tilladelsesløs. Denne sænkede adgangsbarriere opfordrer risikokuratorer til at tilbyde mere effektive og gennemsigtige tjenester til en lavere pris, hvilket gavner brugerne og fremmer innovation på området.

“Morphos vision er at skabe et grundlæggende, tillidsfrit og tilpasningsdygtigt lag inden for finansiering, på samme måde som internettet fungerer, hvilket muliggør endeløse muligheder for innovation og tilpasning i det decentraliserede finanslandskab,” sagde virksomheden.

Det er værd at bemærke, at DeFi-låneprotokoller har været et af de primære mål for hackere.

For nylig led Blueberry en udnyttelse, der førte til, at der blev drænet over $1.3 millioner værd af Ether fra DeFi-protokollen.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button