AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

Reguleret affiliate af Paxos lancerer rentebærende stablecoin på Arbitrum

Paxos International lancerer USDL stablecoin på Arbitrum

Paxos International, et selskab baseret i De Forenede Arabiske Emirater og en affiliate af Paxos, har meddelt, at den rentebærende stablecoin Lift Dollar (USDL) nu er tilgængelig på den populære Layer 2-kæde Arbitrum.

Paxos International er glade for at kunne udvide tilgængeligheden af deres regulatory-approved stablecoin, USDL, til brugere af Arbitrum-netværket. Denne lancering vil gøre det muligt for investorer og brugere på Arbitrum at drage fordel af fordelene ved USDL, herunder dets stabilitet og rentebærende egenskaber.

En regulær stablecoin på en populær Layer 2-kæde

USDL er en regulær stablecoin, der er udstedt af en reguleret enhed, hvilket giver brugerne tillid til dets værdi og stabilitet. Ved at lancere USDL på Arbitrum giver Paxos International brugerne mulighed for at handle og bruge den rentebærende stablecoin på en af de mest populære Layer 2-løsninger på markedet.

Arbitrum er kendt for sin hurtighed, lave omkostninger og evne til at skalere, hvilket gør det til et attraktivt valg for både institutionelle investorer og detailhandlere.

Fremtiden for USDL på Arbitrum

Med lanceringen af USDL på Arbitrum viser Paxos International deres engagement i at nå ud til et bredere publikum af brugere og investorer. Denne udvidelse af USDL’s tilgængelighed vil forventeligt tiltrække flere brugere til både Paxos International og Arbitrum-netværket.

Top  Prognoser for $XRP: Hvad er næste skridt efter SEC berufung og Bitwise ETF-ansøgning?

Paxos International og Arbitrum fortsætter med at samarbejde om at bringe innovation og muligheder til blockchain- og DeFi-markederne, og lanceringen af USDL på Arbitrum er et skridt i den retning.

Samlet set er lanceringen af USDL på Arbitrum et spændende skridt i retning af at øge adgangen til stabile kryptoaktiver og rentebærende muligheder for brugere over hele verden.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button