AltcoinsDeFi

Shimmer Airdrop fiasko: Delte kun 325.000 dollar ud af 1 million

Shimmer: Faldende succes med “1 Million Dollar Airdrop”

Annonceringen af det store “1 Million Dollar Airdrop” hos Shimmer har resulteret i en skuffende afslutning inden for IOTA-økosystemet. Startet tidligt i januar som en markedsføringskampagne for decentraliserede finanser (DeFi) hos Shimmer, har IOTA nu offentliggjort resultaterne i en blogpost. Det mest markante faktum er, at den oprindeligt annoncerede 1 million US dollars, der skulle distribueres i SMR, nu kun er svundet ind til omkring 325.000 dollars på grund af Shimmers prisudvikling, der i øjeblikket ligger tæt på en all-time low. Trods dette bliver Airdrop’en officielt betegnet som en succes, da den angiveligt tiltrak op til 8.000 nye brugere til Shimmer og oplevede et indskud på ca. 13 millioner dollars i EVM’en.

Frustration blandt deltagerne

Fra deltagerne lyder historien dog anderledes. På flere platforme klager de over deres oplevelser og hævder, at de samlet set har mistet penge ved Shimmer Airdrop’en. Deltagerne var tvunget til at indsætte mindst 1.000 dollars i Shimmer EVM’en og holde dem der i mindst 30 dage, og en ændring i reglerne midt i kampagnen førte til yderligere utilfredshed. Efter alt er der nu 830 deltagere, der kvalificerer sig til udbetalinger, hvor nogle har modtaget små beløb i SMR.

Fremtiden for Shimmer og IOTA

Udefra betragtet har Shimmers Airdrop-kampagne været en stor fiasko. Selvom denne kampagne var designet til at promovere Shimmers EVM, har den ikke givet de ønskede resultater og har efterladt mange deltagere skuffede. Desuden er det planlagte integreringspunkt for EVM hos IOTA også blevet forsinket gentagne gange, hvilket rejser spørgsmål om, hvorvidt IOTA kan konkurrere med andre store kryptoaktiver på markedet.

Top  Stor diskussion om Cardano-netværkets massive transaktionsboom og fremtidig prisudvikling

Konklusion

I lyset af Shimmers faldende succes og det generelle stagnation i IOTAs planer bør der kastes et kritisk blik på virkeligheden i stedet for de smukke løfter. Med mere end 150 kryptoprojekter, der allerede har integreret EVM, står IOTA over for en hård konkurrence på markedet. Efter erfaringerne med Shimmer er det mere tvivlsomt end nogensinde, hvor IOTA vil finde sin plads i denne sektor, hvis EVM’en endelig bliver lanceret.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button