AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

Solana’s DEX Jupiter opkøber SolanaFM og Coinhall for at udvide DEX-tjenester og udvide sine datainfrastrukturm capabilities.

Solana’s DEX Jupiter udvider sine tjenester med købet af SolanaFM og Coinhall

Solana’s decentralized exchange (DEX) Jupiter har annonceret købet af SolanaFM og Coinhall for at udvide sine DEX-tjenester og udvide sine datainfrastrukturmæssige kapaciteter.

Baggrund

Solana er en blockchain-platform, der er kendt for sin høje hastighed og lave transaktionsomkostninger. Solana’s DEX Jupiter har været en central aktør i Solana-økosystemet og har spillet en afgørende rolle i handel med tokens og likviditet på platformen.

Købet af SolanaFM

SolanaFM er en førende decentral finansiel medieplatform, der har specialiseret sig i at levere markedsdata, nyheder og analyser til Solana-økosystemet. Ved at erhverve SolanaFM vil Jupiter kunne forbedre deres brugeroplevelse ved at integrere de nyeste markedsoplysninger og trends direkte i deres platform.

Købet af Coinhall

Coinhall er en ledende datainfrastrukturanbieter på Solana-platformen, der leverer pålidelige datafeeds til DeFi-protokoller og applikationer. Ved at integrere Coinhall’s datainfrastruktur vil Jupiter være i stand til at implementere avancerede dataanalyser og overvågningssystemer i deres DEX-tjenester.

Konsekvenser for Jupiter’s DEX-tjenester

Med købet af SolanaFM og Coinhall vil Jupiter være i stand til at differentiere sig fra andre DEX-platforme ved at tilbyde omfattende markedsdata, analyser og datainfrastruktur til deres brugere. Dette vil styrke Jupiter’s position som en førende DEX på Solana-platformen og tiltrække flere brugere til deres platform.

Konklusion

Solana’s DEX Jupiter har taget et vigtigt skridt i retning af at udvide deres tjenester ved at erhverve SolanaFM og Coinhall. Med disse køb vil Jupiter kunne tilbyde en mere holistisk og integreret brugeroplevelse for deres brugere og styrke deres position i det konkurrenceprægede marked for decentraliserede børser.

Top  Galaxy Fox ($GFOX): Den bedste nye kryptovaluta til at investere i 2023?

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button