AltcoinsDeFi

Solanas TVL erreicht neuen Höchststand: Was steckt hinter dem Anstieg von über 6,1 Mrd. USD?

I oktober nåede det totale låste værdi (TVL) på Solana med over 6,1 milliarder USD en ny rekord, det højeste siden januar 2022.

TVL refererer til den samlede værdi af aktiver deponeret af brugerne i et projekt. En stigende TVL er ofte et tegn på øget tillid og engagement fra brugerne på platformen.

TVL over 6,1 mia. USD med 40 mio. låste SOL-tokens

Udover den rekordhøje TVL viser data fra DefiLlama, at der den 15. oktober var over 40 millioner SOL-tokens låst i DeFi-protokoller. Denne mængde er steget konstant fra 14 millioner SOL siden begyndelsen af 2024.

Stigningen i TVL skyldes ikke kun den stigende markedskurs for SOL. Den voksende mængde låste SOL-tokens indikerer en stigende efterspørgsel fra brugerne.

Hype om Memecoins driver handelsaktivitet på DEX’er

Raydium, en decentraliseret børs (DEX) på Solana, har væsentligt bidraget til at overskride 6,1 milliarder USD i TVL. Siden starten af oktober er Solanas TVL steget med en milliard USD, hvoraf Raydium alene udgør 600 millioner USD.

“Han…## Continue Parsing ##…delsaktiviteten på DEX’er på Solana blomstrede videre, drevet af det store antal Memecoins. Den toppede i september med en markedsandel på 22 procent og et volumen på 21,5 milliarder USD,” udtalte CoinGecko.

Handelsaktiviteten på Raydium er steget midt i den vedvarende Memecoin-feber, som i oktober endnu ikke viser tegn på at aftage. Seneste data fra Kaito viser, at Memecoins har nået et nyt højdepunkt i bevidstheden.

Derudover viser data fra CoinGecko, at markedsværdien af Memecoins på Solana har overskredet 11,2 milliarder USD, med et dagligt handelsvolumen på næsten 4 milliarder USD.

Top  SNX pris analyse: Er Synthetix Network på vej mod nul på trods af -7% prisfald?

Dagligt aktive adresser på Solana når nye højder

Data fra IntoTheBlock viser, at de dagligt aktive adresser (DAA) på Solana-netværket har nået en ny rekord. I oktober registrerede netværket på visse dage over fire millioner aktive adresser. Siden september har DAA konsekvent ligget over tre millioner om dagen.

Derudover nåede antallet af nye adresser på Solana (7DMA) i oktober en rekord med over 4 millioner nye adresser oprettet ugentligt. Antallet af nye adresser afspejler efterspørgslen fra nye brugere, hvilket ofte signalerer friske kapitalstrømme til et projekt. Denne tendens er typisk en hoveddriver for stigningen i kurserne på Altcoins.

SOL handles i øjeblikket til omkring 156 USD. Aktuelle tekniske analyser antyder, at SOL står over for betydelig modstand ved 159 USD, med potentiale for at nå 200 USD, hvis den bryder denne markedsføringsmodel.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button