AltcoinsDeFi

Solana’s ZK-Kompressionsopgradering reducerer omkostninger og accelererer netværket: Hvad betyder det for udviklere og investorer?

Solana introducerer ZK-Komprimering for at reducere omkostningerne

Solana-netværket har foretaget en opgradering, der implementerer ZK-komprimering for at sænke omkostningerne ved at deploye i kæden matic. Dette vil resultere i en markant reduktion af omkostningerne i forhold til SOL-omkostninger og -gebyrer, der falder med en faktor på 10.000.

Nye muligheder for udviklere på Solana

Mert Mumtaz fra Helius Labs har fremhævet de ændringer, Solana har foretaget, for at gøre det mere omkostningseffektivt for udviklere. Med den nye ZK-komprimeringsteknologi kan nye projekter opbygges direkte på Solana uden behov for Off-Chain-komprimering. Dette åbner op for muligheder for direkte L1-implementeringer uden behov for L2-løsninger.

Anerkendelse fra Vitalik Buterin

Ethereums medstifter, Vitalik Buterin, har rost den nye arkitektur på Solana og bemærket, at Solana har opnået en tilstandsløs arkitektur. Dette opdatering har også introduceret en ny kontotype, der ligner Smart Wallets og har fået opmærksomhed på det dezentrale sociale medie Farcaster.

Implementering af ZK-Komprimering for nye konti

Den direkte ZK-komprimeringsteknologi på Solana eliminerer behovet for skalerbare L2-løsninger. I stedet for at gemme information på L2, komprimeres data direkte på L1, hvilket gør det mere omkostningseffektivt og mindre overvældende for appudviklere.

Fremtiden for Solana

Med den nye opgradering forventes Solana at nå en 10.000-foldig skaleringsforbedring, hvilket vil gøre netværket mere robust og effektivt. Selvom markedsprisen på SOL-token ikke har reageret positivt på nyheden, har Solana fortsat med at udvikle sig både teknologisk og som et økosystem for DeFi-applikationer.

Top  Binance står over for mulige anklager fra det amerikanske justitsministerium, mens de samtidig udnævner en ny ansvarlig for hvidvask af penge.

Muligheder og udfordringer for Solana

Selvom Solana står over for udfordringer som markedsprisvolatilitet og potentiale for retssager, har netværket demonstreret sin evne til at drive innovativ og effektiv decentral finans. Med øget opmærksomhed fra både udvikler- og investorkredse vil det være interessant at se, hvordan Solana fortsætter med at forme fremtiden for blockchain-teknologi.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button