AltcoinsDeFi

TON erreicht 100 Millionen Inhaber og skubber mod mainstream-akcept med Travala-integration.

Med en imponerende stigning fra 4,3 millioner til over 100 millioner brugere i 2024, har det åbne netværk (TON) nået en bemærkelsesværdig milepæl på vejen mod mainstream accept. Dette eksplosive vækstniveau på over 2000% på bare få måneder kan tilskrives den tætte integration med den udbredte messaging-app Telegram.

Takket være denne forbindelse kan brugere på Telegram hurtigt dykke ned i TON’s decentraliserede økosystem uden at skulle igennem komplekse procedurer som oprettelse af en wallet. Tilgængeligheden af TON har åbnet dørene for et væld af nye kunder, der ønsker at træde ind i Web3- og kryptosfæren.

Med den voksende popularitet af Telegrams Mini-Apps, såsom Hamster Kombat, har TON formået at tiltrække millioner af brugere. De 900 millioner månedlige aktive brugere på Telegram udgør et stort potentiale for TON, hvilket giver en enklere adgang til interaktion med blockchain-teknologien.

Desuden spiller TON’s rolle i det distribuerede finanssystem (DeFi) en stor rolle i forklaringen på denne hurtige accept. Med en forventet fortsat vækst og styrkelse af sin position på markedet er TON på vej til at konsolidere sin plads i kryptoindustrien.

Der har dog været udfordringer undervejs, såsom netværksoverbelastning og bekymringer om koncentrationen af aktiver blandt netværkets store ejere. På trods af dette fortsætter TON med at vækste og udvikle sig, selvom markedsvolatiliteten forbliver en udfordring.

Travala, der betjener over 600 internationale flyselskaber og tilbyder mere end 2,2 millioner overnatningssteder, forventes at udvide TON’s brugerbase yderligere gennem deres partnerskab. Dette samarbejde vil lette brugernes anvendelse af TON’s blockchain til praktiske formål og bidrage til TON’s stabilisering på længere sigt.

Top  Terra Luna Classic Price Prediction: Market Volatility and Community Support Key Factors in Potential Breakout Rally

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button