AltcoinsDeFi

Top Altcoins til DePin-Superzyklus: Hvem vil drage fordel af fremtidige fremskridt inden for Web3 og AI teknologier?

Krypto Analysten forudser en kommende DePin-Supercyklus, som vil blive drevet af fremskridt inden for Web3 og AI-teknologier. Altcoins som io.net (IO), Aethir (ATH) og Heliums MOBILE Token står til at opnå betydelige fordele.

Integration af Blockchain i reale anvendelser

Disse prognoser understreger den voksende integration af blockchain-teknologi i faktiske anvendelser. Eksperter mener, at DePin vil decentralisere reale anvendelser, der hidtil har været domineret af store virksomheder som Amazon Web Services (AWS), Google Cloud og Cloudflare.

Emperor Osmo’s synspunkt

Krypto-forskeren Emperor Osmo hævder, at vi står over for en kommende DePin-Supercyklus og bevæger os ind i en gylden æra, hvor Web3-projekter vil øge væksten af Web2-platforme betydeligt. Han peger på, at AI-sektoren oplever eksplosiv vækst, da kompleksiteten af AI-modeller stiger, hvilket resulterer i øget efterspørgsel efter GPU’er.

Potentielle top Altcoins for DePin-Supercyklussen

Projekter som io.net (IO) og Aethir (ATH) forventes at sikre betydelige markedsandele tidligt i DePin-markedet og efterligne netværkseffekterne, der ses i Web2-succeser som Uber og Airbnb. Cyril, en DeFi-analytiker, peger også på potentielle Altcoins, der kunne have betydelig indflydelse under Altcoin-sæsonen 2024, herunder Heliums MOBILE-token, TRAC-token fra OriginTrail og NOS-token fra Nosana.

Betydningen af mindre marktkapitalisering

Selvom mindre marktkapitaliseringer kan medføre højere volatilitet, spiller de grundlæggende teknologier en afgørende rolle for DePin-økosystemet. Tokens som THETA-token fra Theta Network og GRT-tokenet fra Graph Protocol bidrager også væsentligt til udviklingen af effektive Web3-applikationer.

Altcoins til at holde øje med

Altcoin Daily har også udarbejdet en liste over DePin-Altcoins, der er værd at holde øje med, herunder Render (RNDR) og Filecoin (FIL), som begge bidrager på unik vis til DePin-infrastrukturen, hvilket vidner om den øgede integration af blockchain-teknologi i faktiske applikationer.

Top  Finansielle rådgivere skeptiske om godkendelse af Bitcoin ETF i 2024, viser undersøgelse

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button