AltcoinsChainlinkDeFi

Wisdomise integriert Chainlink CCIP für Cross-Chain-Transfers: Der Schlüssel zur sicheren Interoperabilität von Blockchain-Netzwerken.

Blockchain Interoperabilitet: Wisdomise Integrerer Chainlink CCIP

Den schweiziske KI-Plattform Wisdomise, der tilbyder indsigt i digitale aktiver og automatiserede fonde, har nu integreret Chainlinks Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) for at muliggøre forbindelser til Polygon og Arbitrum.

Wisdomise har med integrationen af CCIP muliggjort en forenklet token-overførsel, der gør det muligt at foretage krydskæde-transfers af deres native token, WSDM, til andre netværk. Dette åbner op for brugere fra andre blockchain-netværk, som nu kan interagere med protokollen og få adgang til platformens produkter.

Plattformen tilbyder automatiserede fonde, der drives af kunstig intelligens. Brugere har mulighed for at fastsætte deres risikoniveau og lade AI’en handle for dem, mens virksomhedens KI-chatbot, Athena, leverer realtidsmarkedindsigter og svarer på spørgsmål om kryptovalutaer.

WSDM-tokenet er tilgængeligt på flere globale børser, herunder KuCoin, Bitget, HTX, Gate.io og MEXC, samt på DeFi-platforme som Uniswap.

Chainlink CCIP har sat en ny standard for blockchain-interoperabilitet med dets sikre og pålidelige løsning, der bygger på et stort og robust Oracle-netværk. CCIP eliminerer kompleksiteten forbundet med token-locking, burning og minting ved at tilbyde programmérbare overførsler, der muliggør data- og token-transfers i én transaktion.

Wisdomise valgte CCIP på grund af dets pålidelighed og sikkerhed og ser frem til at samarbejde med Chainlink for at sikre WSDM-tokens sikkerhed i det komplekse Multi-Chain DeFi-system.

CCIP har etableret sig som guldstandarden for blockchain-interoperabilitet med støtte fra store institutioner og branchens ledende aktører. Projektet har allerede vundet tillid hos store selskaber som DTCC og Index Coop og har cementeret sin position som en pålidelig og sikker løsning for krydskæde-transfers.

I dag handles LINK til $18,22 og har oplevet en lille nedgang, mens handelsvolumen steg. CCIP og Wisdomise ser frem til at fortsætte deres samarbejde og udforske mulighederne inden for blockchain-interoperabilitet.

Top  Innovativ Protokoll ermöglicht Erstellung von Altcoins direkt auf Bitcoin-Blockchain - Ist das der nächste Schritt zum DeFi-Hub?

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button