AltcoinsDeFi

ZKSync startet massiven Airdrop von 17,5 Prozent seines Tokenangebots zur Förderung von Dezentralisierung und Community-Beteiligung

ZKSync lancerer længe ventet krypto airdrop

ZKSync afholder endelig deres længe ventede Airdrop og deler massive 17,5 procent af det samlede tokenudbud. Dette vigtige skridt sigter mod at sikre decentralisering og involvere fællesskabet i den fremtidige udvikling af krypto-projektet.

ZKSync’s krypto Airdrop skal sikre decentralitet

ZK-tokenet forenkler betalingen af netværksgebyrer og giver fællesskabet mulighed for at stemme om protokolopgraderinger. Tokenindehavere kan også direkte interagere med ZKsync Governance-systemet.

Dette system er afgørende, da det tillader protokolforbedringer som staking og andre krypto-funktionaliteter. Dette understreger igen fællesskabets rolle i styringen af projektudviklingen. I ZKSync Community Blog står der:

“En Airdrop på 17,5 procent til 695.232 tegnebøger er den største distribution af token til brugere blandt de store rollups. Airdrop-tokenene har ingen vesting- eller låseperioder og er fuldt likvide fra dag ét. Denne mængde er større end de låste tildelinger til Matter Labs-teamet (16,1 procent) og dets investorer (17,2 procent).”

Billedbeskrivelse: ZK Token Distribution. Kilde: ZKNation

Strategien bag distributionen sigter mod at styrke ægte, aktive brugere inden for ZKsync-fællesskabet. I modsætning til typiske Airdrops, der kun er fokuseret på antallet af tegnebøger, belønner ZKsync dem, der har interageret med platformen.

Dette inkluderer transaktioner og deltagelse i nye decentraliserede applikationer (dApps) og DeFi-protokoller på ZKsync. Dog har krypto Airdropet skabt nogle kontroverser. Nogle brugere hævder, at de ikke er berettiget, selvom de kun har brugt en tegnebog. Et fællesskabsmedlem udtalte:

“Hvordan kan det være, at jeg ikke er berettiget? Jeg er virkelig tæt på at græde… har kun brugt én tegnebog, prøvet og brugt forskellige protokoller. Åh, så skuffende.”

For at bekæmpe dominansen af store interessenter eller “krypto-hvaler” har ZKSync indført en øvre grænse, der begrænser tildelingerne til maksimalt 100.000 token pr. adresse. Denne grænse sikrer en mere retfærdig fordeling og giver en bredere del af fællesskabet mulighed for at drage fordel af ZKsync og bidrage til dets vækst.

Top  Nutcoin skaber røre på markedet med himmelflugt på over 9000%: Men kan denne moon-shot stige yderligere?

Airdrop-begrundelsen er opdelt i to kategorier – 89 procent af tokenene er reserveret til brugere, der har nået visse aktivitetstærskler på ZKsync. De resterende 11 procent er til bidragsydere, der har støttet økosystemet gennem udvikling, advocacy eller uddannelse.

Fællesskabsmedlemmer kan nu kontrollere deres berettigelse. Kravfristen begynder næste uge og varer indtil den 3. januar 2025. Der er også særlige bestemmelser for GitHub-udviklere og diskussionshjælpere, der er tilknyttet ZKSync.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button