AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

3 Kryptoeksperter forudsiger, at denne nye mønt måske vil 50x i marts

FrogWifHat (FWIW) – En ny meme-token med potentiale for vækst

FrogWifHat (FWIW) er en nyligt lanceret meme-token, der skaber stor opmærksomhed inden for web3-cirkler, idet den forsøger at efterligne den virale succes hos sin forgænger Dogwifhat (WIF). Tre kryptoeksperter har forudsagt, at denne nye token potentielt kan øge værdien med 50 gange i marts.

Tokenen blev lanceret på Uniswap i sidste uge og ramte hurtigt en markedsværdi på $4 millioner inden for få timer. Den er siden faldet til en markedsværdi på omkring $1,2 millioner, hvilket giver investorer en spændende mulighed for at købe dykket, da analytikere forudsiger store ting for tokenen næste måned.

Ifølge frogwifhattoken.com er FWIF designet til at spejle succesen hos Dogwifcoin, Bonk og Smog. Der er endda rygter om, at tokenen måske deler stiftere med andre nævnte meme-token-succeshistorier.

Potentielle købere bør udføre deres egen research, men der er meget at kunne lide ved tokenen. Der er låst mere end $320.000 i likviditet, hvilket er vigtigt for tokens, der listar på DEXs. Låst likviditet betyder, at der ikke er nogen risiko for en “rug-pull”, hvor projektteamet stjæler tokenholderes midler.

FrogWifHat blev også retfærdigt lanceret, hvilket betyder, at alle 1 milliard tokens var øjeblikkeligt tilgængelige på det åbne marked. Mangel på tildeling af tokens til udviklingsteamet eller “markedsførings” formål reducerer risikoen for en token dump.

Populære krypto-YouTuber Crypto ZUES mener, at det stadig er meget tidligt at blive involveret i FrogWifHat og ser potentialet for at blive en top-rangerende meme-token. Youtuber ClayBro er enig og beskriver FWIF’s seneste tilbagegang som en “dyk købsmulighed”.

Top  Solana (SOL) falder med 2% efter tilladelse til salg af FTX's digitale aktiver

Jacob Crypto Bury, en populær britisk krypto presale-analytiker, mener, at tokenen har potentiale for at have minimum 10 gange vækst. FrogWifHat kunne blive den næste Dogwifhat, bemærkede han.

Hvordan man køber FWIF?

Brugere, der er interesserede i at tage en chance med FrogWifHat, kan finde den på Uniswap. For at købe, skal de blot forbinde deres web3-tegnebog (via Ethereum) og have lidt ETH. Ethereum kan købes på enhver større kryptobørs, og oprettelse af en web3-tegnebog (som MetaMask) er gratis.

Ansvarsfraskrivelse: Krypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button