AltcoinsCardanoDogecoinEthereumMetaverse

Aave udvider til Avara og opkøber Los Feliz Engineering – hvilke forandringer forventes?

Aave rebranding til Avara og erhvervelse af Los Feliz Engineering

Aave har annonceret sin omdøbning til Avara og erhvervelsen af Los Feliz Engineering, en Los Angeles-baseret web3-startup.

Los Feliz Engineering, den erhvervede startup, er anerkendt for sin udvikling af selvopbevarings Ethereum-tegnebogen Family og udviklerbiblioteket ConnectKit. Denne erhvervelse bringer Family og ConnectKit under Avara, som nu er moderselskabet for Aave Labs, Sonar og Family.

Benji Taylor, grundlæggeren af Family, vil også deltage i Avara som Senior Vice President of Product and Design sammen med hele ingeniørteamet fra Los Feliz Engineering.

“Jeg er utroligt spændt på at samarbejde med Avara og ser frem til at bidrage med vores ekspertise til deres allerede talentfulde team,” sagde Taylor.

Udvidelse af Avaras økosystem

Med omdøbningen til Avara og erhvervelsen af Los Feliz Engineering udvider virksomheden sit fokus i web3-sektoren. Dette skridt symboliserer Avaras engagement i at udvide sine tilbud og integrere nye teknologier i sin web3-portefølje.

Avara-grundlægger Stani Kulechov sagde: “Vi tror, at denne transformation vil fremme nye virksomheder og tilbyde en retfærdig spilleplads, skabe et levende web3-økosystem, der gavner alle deltagere – brugere, kreative, applikationer, netværk, algoritmer, protokoller og DAO’er.”

“Dette er betydelige skridt mod vores ultimative mission: et åbent, decentraliseret internet, der er retfærdigt, inspirerer til deltagelse og fremmer innovation,” sagde Kulechov.

“Uanset om du er en startup, der ønsker at opbygge fra bunden i web3, eller en eksisterende virksomhed, der ønsker at tilføje decentraliserede funktioner,” sagde Kulechov, “stræber Avara efter at fungere som det foretrukne brand for topmoderne web3-funktioner og -tjenester, der problemfrit kan integreres i enhver applikation.”

Top  Bitcoin-kursen styrtdykker: Fra 72.000 til 54.000 dollar på en måned

Dette skridt følger Avaras tidligere erhvervelse af Sonar i december 2022. Sonar, en web3-social gaming-app, der understøtter NFT-baserede avatarer, var den første “sociale metaverse” drevet af Avaras Lens-protokol. Sonar-medstiftere Ben South Lee og Randolph Lee tilsluttede sig også Avara ved erhvervelsen.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button