AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Adoptionen af ERC-4437 skuffer på trods af kompatibilitet med Ethereum

ERC-4437: En langsom start på Ethereum

Data fra den 14. november viser, at ERC-4437 har fejlet i at opnå meningsfuld trækkraft blandt både udviklere og brugere af Ethereum i månederne siden lanceringen. Da ERC-4437 blev afsløret i marts 2023, var mange i Ethereum-samfundet optimistiske med hensyn til disse såkaldte “smart accounts”, der skulle ændre brugeroplevelsen på Ethereum-kompatible blockchains til det bedre. Ved at tillade aktiver at blive kontrolleret af smarte kontrakter i stedet for eksternt ejede konti (EOAs), var ERC-4437 beregnet til at gøre transaktioner lettere og mere sikre for hverdagens brugere.

Adoption svigter til trods for Ethereum-kompatibilitet

Ifølge tal fra BundleBear, en platform for dataanalyse af kontoadskillelse, har både brugen og fastholdelsen af disse smarte konti været skuffende hidtil. Kun 6,89% af de oprindelige smarte konti, der blev oprettet, har været aktive i mere end seks måneder. Den gennemsnitlige ERC-4437-aktiverede konto har også kun udført fem transaktioner i alt.

Den ringe brugerengagement kommer på trods af de påståede fordele ved at omgå seed-faser og forenkle transaktioner. Standarden blev specifikt designet til at gøre Ethereum mere brugervenligt, men dens sløje succes indikerer, at disse mål for brugeroplevelsen endnu ikke er blevet realiseret.

Derudover har kerneinfrastrukturudbydere, der muliggør funktionaliteten, haft svært ved at tjene penge. Bundlers, der tillader smarte konti at fungere på EVM-kæder, kører i vid udstrækning med tab, selvom nogle brugere ved et uheld overbetaler gasgebyrer.

En overvejelse af dataene har fået ERC-4437-forkæmperen John Rising til at beskrive adopteringsfigurerne som “forfærdelige.” Efter en entusiastisk lancering og markedsføring har standarden hidtil fejlet i at levere de lovede fremskridt i Ethereum-brugeroplevelsen.

Top  Er Shiba Inu på vej mod $0,10? - En analyse af investeringspotentialet og fremtiden for SHIB

Vil ERC-4437 til sidst gribe om sig på Ethereum?

Nogle i Ethereum-samfundet opfordrer til tålmodighed med ERC-4437. Jesse Pollak, protokolleder hos Coinbase, hævdede, at adoptering af nye standarder sker gradvist, før de når et vendepunkt. Væksten af ERC-4437 kan virke langsom nu, men den kunne pludselig accelerere, når flere udviklere bygger understøttende infrastruktur.

I august 2023 var der flest aktive ERC-4437-tegnebøger på en måned, med over 420.000 på syv kæder. Selvom dette tal faldt til 143.000 i oktober, indikerer det stadig en stabil initial adoptering. For en standard, der blev lanceret i 2023, hævdede Pollak, at ERC-4437-udbredelsen stadig var sund, selvom den var under de oprindelige forventninger.

De kommende måneder bliver afgørende for at afgøre, om ERC-4437 lever op til sit løfte om at forbedre brugeroplevelser på Ethereum. For nuværende forbliver virkeligheden, at adoptionen forbliver dæmpet. Men Ethereums historie viser, at fællesskabsstandarder som ERC-20 også tog tid om at opnå trækkraft, før de transformerende økosystemet. Forkæmpere for ERC-4437 satser stadig på, at denne seneste standard vil fange ilden på lignende vis.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button