AltcoinsChainlinkDeFiEthereum

ANZ og Chainlink Labs revolutionerer finansdienstlejer gennem blockchain-teknologi

ANZ og Chainlink Labs har revolutioneret finansielle tjenester ved at muliggøre problemfri handel og afvikling af tokeniserede aktiver på store blockchain-netværk som Avalanche og Ethereum.

Initiativet viser den praktiske anvendelse af blockchain til forbedring af finansielle transaktioner med funktioner som Delivery vs. Payment (DvP), der moderniseres gennem intelligent trac for sikre, ikke-intermediære afviklinger.

Australia and New Zealand Banking Group (ANZ) og Chainlink Labs har præsenteret resultaterne af deres samarbejde, som har lettet bevægelsen og afviklingen af tokeniserede aktiver mellem de store blockchain-netværk Avalanche og Ethereum.

Springet fremad kommer på et passende tidspunkt, da en nylig SWIFT-rapport understreger, at hele 97% af institutionelle investorer betragter tokenisering som banebrydende for formueforvaltningsbranchen.

Kædeoverskridende afviklinger gennem ANZ og Chainlink

I centrum for samarbejdet står Chainlinks Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP), som væsentligt har bidraget til at vise, hvordan kunder kan deltage i handel og afvikling af tokeniserede aktiver på tværs af forskellige netværk og valutaer. Processen, kendt som Delivery vs. Payment (DvP), er en vigtig risikostyringsstandard i værdipapirafvikling, der sikrer, at betaling sker samtidig med levering af værdipapirer. Ved at bruge blockchain-teknologi og intelligent trac har ANZ og Chainlink moderniseret DvP-processen og muliggør dermed atomare, ikke-intermediære afviklinger med aktiver og betalinger, der tokeniseres på samme infrastruktur.

Lee Ross, teknologidomæneleder hos ANZ, understregede betydningen af Chainlinks CCIP. I forbindelse med initiativet simulerede ANZ køb af tokeniserede aktiver på Ethereum, hvor prisen er fastsat i en Stablecoin, mens indledning og afvikling af transaktioner fandt sted på Avalanche i en anden Stablecoin. Den innovative arbejdsgang omfattede, at ANZ’s kunder brugte bankens digitale aktiveringsportal til at erhverve tokeniserede newzealandske dollar-Stablecoins på Avalanche, efterfulgt af køb af tokeniserede australske naturbaserede aktiver, der udtrykkes i tokeniserede australske dollar-Stablecoins, på Ethereum. ANZ faciliterede også den nødvendige valutaveksling, hvor CCIP udgjorde rygraden i en problemfri data- og tokenoverførsel mellem Ethereum og Avalanche.

Top  Donald Trumps potentielle Rückkehr als US-Präsident - Hvordan påvirker det Bitcoin-prisen?

Udnyttelse af Avalanches altidgrønne subnets til forbedrede finansielle tjenester

Avalanches Evergreen Subnets spillede en central rolle i projektet, idet de bl.a. tilbød EVM-kompatibilitet, tilladelser og brugerdefinerede gas-tokens. Ved hjælp af disse subnets kan institutioner som ANZ udforske nye anvendelsesområder og forretningsmodeller ved at bruge tilpasselige netværk. Anurag Soin, produktdomæneleder for digitale tillægstjenester hos ANZ, fremhævede Evergreen Subnets potentielle rolle inden for defi af infrastrukturen i det globale finanssystem via blockchain, smart trac og tokenisering.

Initiativet er et bevis på det voksende økosystem for tokenisering og On-Chain-Finansiering (OnFi) på Avalanche, der ligger ved skillelinjen mellem traditionel finansiering (TradFi) og decentral finansiering (DeFi). Institutioner som WisdomTree og Wall Street-firmaer udforsker allerede fordelene ved OnFi via Spruce, et separat Evergreen-Subnet. Desuden har store banker som Citi og JP Morgan startet blockchain-initiativer som led i Project Guardian og har herunder anvendt Evergreen Subnets til at teste blockchainens potentiale til at forbedre finansielle tjenester.

Planlægning af finanssektorens fremtid med blockchain

John Wu, administrerend direktør i Ava Labs, roste ANZ-projektet som et eksempel på, hvordan traditionelle finansielle tjenesteydere forbereder sig på en ny æra for kapitalmarkeder beriget med blockchain-teknologi. Samarbejdet mellem ANZ, Chainlink og Avalanche har lagt grundstenen for interoperabilitet og tilpasning i det hurtigt voksende økosystem for tokeniserede aktiver for institutionelle kunder. Initiativet viser ikke kun den finansielle sektors innovationsånd, men markerer også et betydeligt skridt mod realiseringen af en mere effektiv, gennemsigtig og tilgængelig fremtid for finanssektoren.

De indledende resultater af disse testtransaktioner er lovende og antyder et potentielt paradigmeskifte i forvaltningen og skaleringen af tokeniserede aktiver i finanssektoren. De næste skridt omfatter implementering af løsningen på blockchain-mainnets og udvidelse af arbejdsgange for at lette kommunikationen mellem forskellige blockchain-netværk til forskellige anvendelser.

Top  Nexo Søger $3 Milliarder i Erstatning fra Bulgarien Efter Afbrydt Efterforskning, Der Påvirkede Amerikansk Børsnotering

Konklusion

Fællesprojektet mellem ANZ, Chainlink Labs og Avalanche markerer en betydelig milepæl på vejen mod implementering af blockchain-teknologi og tokenisering inden for finanssektoren. Ved at demonstrere den problemfri bevægelse og afvikling af tokeniserede aktiver på tværs af store blockchain-netværk tilbyder dette initiativ et blik ind i en fremtid, hvor finansielle transaktioner er mere effektive, sikrere og mere integrerede. Brugen af Chainlinks Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) og Avalanches Evergreen Subnets viser ikke kun den tekniske gennemførlighed af sådanne bestræbelser, men understreger også den voksende enighed blandt finansinstitutter om blockchainens transformative potentiale.

Hold dig informeret med Ethereum News

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button