AltcoinsCardanoDogecoinEthereumMetaverse

Apple lancerer metaverse-app til Vision Pro headset – kan fjerne behovet for konkurrencen fra Meta Quest?

Apple lancerer snart deres længe ventede headset, Vision Pro, der vil have en metaverse-app fra et blockchain-relateret firma. Appen er udviklet af Victoria VR, en udvikler af crypto-meets-virtual reality (VR), og den sigter mod at tilbyde en dybdegående metaverseoplevelse med ultrarealistisk grafik. Denne app er planlagt til udgivelse i andet kvartal af 2024.

Victoria VR’s metaverse-app vil demonstrere kapaciteterne af Apple Vision Pro og samtidig vise kraften af Web3-teknologi. Med lanceringen signalerer Apple deres indtræden på markedet for virtual reality og stiller Vision Pro som en konkurrent til Metas (tidligere Facebook) Meta Quest-headset.

Metaverset drives af VR-token, der er en Ethereum-baseret kryptovaluta i henhold til ERC-20-standarden. Aktive brugere og stakere af VR-token vil blive belønnet, og halvdelen af indtægterne fra in-game aktiesalg bliver omfordelt til disse deltagere. VR-token har en markedsværdi på 103 millioner dollars og er steget med næsten 60% inden for de seneste 24 timer ifølge data fra CoinMarketCap.

Victoria VR sigter mod at skabe et inkluderende miljø, der er tilgængeligt for alle deltagere. Projektet lægger vægt på en “betal-for-hastighed” tilgang i modsætning til en “betal-for-at-vinde” model, hvilket sikrer, at brugerne kan optjene VR-tokens ved blot at deltage i metaverset.

Denne lancering kommer på et tidspunkt, hvor interessen for metaverset vinder momentum, og tech-virksomheder udforsker muligheder i rummet. Ved at kombinere blockchain-teknologi med virtual reality sigter Victoria VR på at tilbyde en unik og engagerende metaverseoplevelse på Apple Vision Pro-headsettet.

Meta-datterselskabet Reality Labs, der fokuserer på udviklingen af metaverset, har registreret et betydeligt driftstab på over 4,6 milliarder dollars i fjerde kvartal af 2023. I 2023 nåede totale driftsudgifter til 16,1 milliarder dollars, hvilket repræsenterer en stigning på 17,5% sammenlignet med 2022.

Top  PAC bruger $850.000 for at støtte John Deaton i Massachusetts Senate primærvalgkampagne for at udfordre Senator Warren.

Selvom nogle brancheledere som Bill Gates har udtrykt en svag holdning til metaverset, fortsætter interessen for dette område med at vokse, og lanceringen af Victoria VR’s metaverse-app på Apple Vision Pro-headsettet kunne være en betydelig udvikling i krydsfeltet mellem blockchain og VR.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button