AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Aptos sætter ny transaktionsrekord – overgår Solana med 115,4 millioner transaktioner på en dag

Aptos Blockchain Sets New Transaction Record

Aptos, en layer-1 blockchain-platform udviklet af tidligere medarbejdere fra Facebook, har sat en ny rekord i blockchain-transaktioner.

På den 25. maj overgik Aptos Solana ved at registrere imponerende 115,4 millioner transaktioner på en enkelt dag, langt overgår Solanas 31,7 millioner, ifølge Aptoscan.

Den eksplosive vækst i transaktionsvolumen ikke blot knuste tidligere rekorder, men overgik også L1-rekorden på over 65 millioner, holdt af Sui Network med en imponerende margin på over 50%.

Den eksponentielle vækst i transaktionel aktivitet på Aptos understreger platformens stigende adoption og branchens generelle momentum.

Ifølge data fra Aptoscan nåede blockchain-brugerens TPS (transaktioner pr. sekund) en all-time high på 32.000 samme dag.

Dette signalerer en betydelig stigning i aktiviteten inden for blockchain-økosystemet og fremhæver platformens skalerbarhed og robusthed.

Den seneste stigning i transaktionsaktivitet på Aptos kan tilskrives lanceringen af Tapos Cat, et innovativt tap-to-earn-spil, der hurtigt har vundet popularitet.

Inden for sin første dag på mainnet behandlede Tapos Cat imponerende 10 millioner transaktioner, hvilket gjorde et betydeligt bidrag til den øgede aktivitet på platformen.

Tapos Cat tilbyder brugerne muligheden for at tjene $HEART-tokens ved at ‘kile’ en virtuel kat, hvilket opfordrer til flere transaktioner inden for spillet.

Derudover giver spillet en gasgebyrfri oplevelse i de første 72 timer, hvilket opmuntrer spillere til at engagere sig uden at pådrage sig yderligere omkostninger.

Crypto Veterans Still Question Tapos Cat’s Long-Term Viability

Kritikere, herunder administrerende direktør i Helius Labs, har rejst spørgsmål om Tapos Cats langsigtede bæredygtighed og praktiske nytte.

Top  Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum: Kurse am Samstagmittag im Überblick

De hævder, at spillets fokus på klik-og-købsinteraktioner kan kunstigt oppuste metrikker uden virkelig at opfylde brugernes behov.

Dog hævder fortalere for Aptos, at Tapos Cat fungerer som et centralt ingeniørprojekt, der viser skalerbarheden og robustheden i Aptos-netværket og baner vejen for fremtidig udvikling.

I et andet træk har Aptos Labs-teamet for nylig introduceret en gruppe af globale rådgivere, herunder David Lawee, tidligere vicepræsident for virksomhedsudvikling hos Google.

Derudover har Aptos Labs samarbejdet med Atomrigs Lab for at annoncere planer om lanceringen af T Wallet, en Web3 Wallet-tjeneste, i samarbejde med den sydkoreanske telekommunikationsoperatør SK Telecom (SKT).

Solana Among Fastest Blockchains

Solana har vist sig at være den hurtigste blandt store blockchains, idet den har behandlet 91 millioner transaktioner på en enkelt dag.

Den 6. april opnåede Solana et rekordhøjt dagligt gennemsnit på 1.504 transaktioner pr. sekund (TPS) under memecoin-frenzien.

Dette gør blockchain til imponerende 46 gange hurtigere end Ethereum og over 5 gange hurtigere end Polygon, som praler med den højeste TPS blandt Ethereum-scaling-løsninger.

Trods sin position som den hurtigste blockchain har Solana kun opnået 1,6% af sin teoretiske maksimale hastighed på 65.000 TPS.

Det er værd at bemærke, at Ethereum-scaling-løsninger og lag 2-løsninger endnu ikke har overgået andre layer-1-blockchains i form af reel behandlingshastighed.

Dette kan tilskrives det lavere antal on-chain transaktioner på Ethereum-scaling-løsninger, hvilket resulterer i langsommere realiserede TPS for disse blockchains.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button