AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Arbitrum Community Shows Strong Support for Allocating 200M ARB Tokens to Web3 Game Development

Arbitrum-fællesskabet støtter kraftigt et forslag til governance, der sigter mod at afsætte 200 millioner ARB-tokens til udviklingen af web3-spil på Ethereum Layer 2.

Fællesskabsmedlemmer har mobiliseret 35 millioner ARB-tokens til fordel for Gaming Catalyst Program (GCP)-forslaget, som sigter mod at afsætte 250 millioner dollars værdi af ARB som incitamenter til spiludviklere i løbet af de næste tre år.

Mens kun 101.400 ARB-tokens er mobiliseret mod forslaget, skal mindst 105,57 millioner ARB-tokens afgives som stemmer for forslaget for at nå kvorum.

Afstemningsprocessen begyndte den 24. maj og forventes at afsluttes den 7. juni.

Forslag om at udvide kendskabet til Arbitrum blandt spillere

GCP-forslaget sigter mod at udvide kendskabet og adoptionen af Arbitrum/Orbit/Stylus blandt byggere og spillere i spilfællesskabet.

Det planlægger at opnå dette ved at tilbyde support, incitamenter og værktøjer specifikke for spilindustrien, hvilket positionerer Arbitrum som en attraktiv platform for spiludvikling ifølge forslaget.

Tidligere blev forslaget godkendt med næsten 97% opbakning i en forhåndsgodkendelsesstemme i marts.

160M ARB Tokens Allocated to Onboarding and Growth

Under GCP ville 160 millioner ARB-tokens blive allokeret til “onboarding og vækst”, hvilket tiltrækker og støtter udgivere, studier og uafhængige udviklere, der arbejder på web3-spiltitler.

Forslaget inkluderer også etableringen af “Build Grants” -programmet, som ville yde 25 millioner ARB-tokens som tilskud til tidlige projekter, med en grænse på 500.000 ARB-tokens pr. projekt.

De resterende 40 millioner ARB-tokens ville blive allokeret til infrastruktur- og værktøjsudvikling.

For at overvåge incitamentsprogrammet ville der blive dannet en GCP-rådgivende gruppe bestående af betroede fagfolk med baggrund inden for spil, risikovillig kapital, tilskudsfordeling, web3-teknologi og DAO-relationer.

Top  Cathie Wood's Ark Investment Management trækker sig fra planer om at lancere ETF med Ether-investeringer

GameFi-sektoren har i øjeblikket en samlet markedsværdi på 22,7 milliarder dollars, oplever en stigning på 144% fra 9,31 milliarder dollars ved udgangen af oktober ifølge CoinGecko.

Det er værd at bemærke, at Ethereum skaleringløsninger og lag 2-løsninger endnu ikke har overgået andre Layer 1-blokkæder, hvad angår reel behandlingshastighed.

Dette kan tilskrives det lavere antal on-chain-transaktioner på Ethereum skaleringløsninger, hvilket resulterer i langsommere realiseret TPS for disse blokkæder.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button