AltcoinsCardanoDeFiDogecoinEthereum

Arbitrum dominerer med næsten 50% af Ethereum’s Layer 2 samlede låste værdi

Ethereum-baserede lag 2-netværket Arbitrum har vist betydelig styrke på markedet, med dets indfødte token, ARB, der præsterede bedre end en række andre smarte kontrakt-tokens i løbet af de sidste 30 dage.

Ifølge data fra CoinMarketCap er ARB steget med omkring 75% i løbet af denne 30-dages periode, hvilket overgår præstationerne fra tokens som Optimisms OP-token, Solanas SOL og BNB.

En afgørende faktor, der bidrager til Arbitrums styrke, er dets dominans med hensyn til total værdi låst (TVL) blandt lag 2-netværkene bygget oven på Ethereum.

I henhold til data fra decentraliserede finans L2Beat, har Arbitrum nu en markedsandel på 49.17% blandt lag 2-netværk, langt overgår nummer to på listen, Optimism Mainnet, med en markedsandel på 28.85%.

Netværket har også oplevet en konstant stigning i sin TVL i det mindste siden oktober sidste år, hvor den er steget med omkring 50% fra $1.66 mia. i oktober til den nuværende værdi på $2.51 mia., ifølge data fra DeFi sporingssiden DefiLlama.

Den kommende Ethereum Dencun-opgradering, der inkorporerer ændringer foreslået af EIP-4844, forventes at reducere rollup-transaktionsomkostningerne, hvilket gavner lag 2-løsninger som Arbitrum ved at sænke gasomkostningerne og forbedre netværkskapaciteten.

Bullish chart mønster for Arbitrum

På trods af en nylig tilbagegang efter at have nået en all-time high på $2.11 den 4. januar viser ARBs daglige diagram et potentiel bull flag-mønster.

Bull flaget betragtes generelt som et fortsættelsesmønster, hvor prisen forventes at genoptage den tidligere bullish tendens, når det bryder ud af mønsteret.

I skrivende stund onsdag handlede ARB til $1.95, en imponerende stigning på 11.7% i løbet af de sidste 24 timer og en stigning på 3% i løbet af de sidste 7 dage.

Top  Hvis Heliumprisen godt på vej mod nul? HNT falder 6% samtidig med at en ny minedriftsprotokol sikrer $7,2 millioner i finansiering.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button