AltcoinsEthereum

Arbitrum oplever delvist nedbrud: Hvad er årsagen?

Artiklen kunne se således ud:

Ethereum-Skalierungsnetzwerk Arbitrum meldte delvist udfald

Offchain Labs, selskabet bag Arbitrum, meddelte fredag en “delvis udfald”, der for første gang siden juni førte til inaktivitet på Arbitrum One-blockchain.

Årsag til udfaldet

Ursagen til udfaldet blev angivet som “en markant stigning i netværkstrafik”, og Offchain Labs arbejder stadig på at undersøge og løse problemet.

Reaktioner fra brugerne

Flere Arbitrum-brugere og tjenester rapporterede på Twitter, at transaktioner på netværket ikke længere var mulige under udfaldet.

Arbiskan, en Blockchain Explorer for Arbitrum, tilskrev oprindeligt udfaldet en “stigning i aktiviteter på grund af indskrifter”, men har senere rettet dette i overensstemmelse med den officielle erklæring fra Arbitrum.

Indskrifter i blockchain

Indskrifter er detaljerede billeder eller mediestykker indgraveret i kryptokurrencyetiketter. Selvom de kan være dyre og kræve stor netværkskapacitet, har flere brugere begyndt at skabe indskrifter i netværk, der allerede understøtter NFTs.

Genoprettelse af funktioner

På tidspunktet for skrivning synes Arbitrum at have genoprettet nogle funktioner, men problemet eller årsagen til udfaldet er endnu ikke offentligt kendtgjort.

Af Andrew Hayward

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Bitcoin Price Prediction: Teknisk analyse af BTC/USD og potentielle prisbevægelser

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button