AltcoinsEthereum

Assetera entscheidet sich für Polygon als Plattform für die Tokenisierung von Vermögenswerten in der realen Welt.

Assetera vælger Polygon som RWA-Sekundærmarkt-Plattform

Assetera, et østrigsk virksomhed, der tilbyder blockchain-baserede finaninstrumenter, har valgt Ethereum Layer 2 Skalieringsnetværket Polygon til at implementere deres platform til tokenisering af realverdenens aktiver.

Assetera og deres tjenester

Assetera, med base i Østrig og reguleret af østrigske myndigheder, tillader deres brugere at tokenisere, handle og administrere ethvert aktiv, lignende obligationer og aktier. Virksomheden tilbyder investeringstjenester for CFD’er, derivater, fonde, certifikater og næsten enhver anden form for aktiv.

Fordelene ved Polygon

Med Polygon vil Assetera anvende netværkets smart contracts for at muliggøre sikker peer-to-peer-handel. Ved at eliminere mellemmænd kan platformen tilbyde lavere omkostninger og gebyrer samtidig med at minimere risikoen for svindel.

Blockchain tilbyder også atomare bytter, hvor køber og sælger skal opfylde deres forpligtelser samtidig. Dette eliminerer modpartsrisikoen og fremmer langsigtet tillid mellem deltagerne.

Overholdelse af regler

Assetera har en omfattende MiFID II-licens og er under tilsyn af den østrigske finanstilsynsmyndighed. Virksomheden har til hensigt at forbedre deres overholdelse for at imødekomme Markets in Crypto Assets (MiCA), det regionale krypto-rammearbejde i EU, som træder i kraft næste år.

Fremtiden for tokenisering på Polygon

Assetera er en af flere virksomheder, der opbygger deres tokeniseringsprojekter på Polygon. Polygon er blevet den ultimative løsning på grund af dens sikkerhed, decentralisering, lave gebyrer og høje effektivitet, i modsætning til de høje gebyrer og skaleringsproblemer, Ethereum oplever.

I dag har Polygon over 400 millioner unikke adresser og huser over 2 milliarder dollars i bridgede aktiver, hvilket gør det til en af verdens mest anvendte blockchains.

Top  XRP-Wale sorgen für Aufsehen in der Community: Was steckt hinter ihren jüngsten Transaktionen?

Med AggLayer-integrationen bliver Polygon endnu mere attraktivt for udviklere og brugere, da det forener web3-økosystemet og løser sektorens skaleringsproblemer.

Polygon handler i øjeblikket til $0,4297 og har oplevet en stigning på 4,36% inden for de sidste 24 timer, i tråd med en bredere opadgående trend på markedet.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button