AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

BA Labs foreslår hastetiltag for MakerDAO i lyset af markedsvolatilitet

DAO-justeringer foreslået af BA Labs

På baggrund af en hidtil uset markedsvolatilitet og en betydelig reduktion i reserverne har BA Labs foreslået en nødjustering af renten inden for MakerDAO-fællesskabsforummet. I bestræbelsen på at imødegå de umiddelbare udfordringer, som de nuværende markedsvilkår medfører, indsendte BA Labs, et nøglemedlem af MakerDAO Stability Advisory Council, en omfattende forslag den 9. marts om at øge forskellige gebyrer relateret til DAI-stablecoin.

Forslaget fra BA Labs inkluderede en markant stigning i DAI-sparefrekvensen (DSR) fra 5% til 15%, sammen med målrettede stabilitetsgebyrstigninger for nøgle-vault-typer som f.eks. ETH-A fra 6,41% til 15,25% og WBTC-A fra 6,68% til 16,75%. “DSR er en yderligere håndtag, som MakerDAO kan benytte til at gøre det mere attraktivt at holde DAI, hvilket igen øger efterspørgslen efter DAI og i sidste ende lindrer det nedadgående pres på DAI-prisen,” sagde BA Labs.

Yderligere blev det foreslået at reducere Governance Security Module (GSM) Delay fra 48 til 16 timer og justere Peg Stability Module (PSM)-USDC-A DC-IAM ttl fra 24 til 12 timer, hvilket strømliner governance og forbedrer DAIs stabilitetsramme. “Fundamentet bag DAI forbliver solidt, og dette accelererede governance-forslag er udformet for at undgå potentielle kortsigtede likviditetsproblemer,” erklærede BA Labs.

I løbet af den seneste uge er den samlede forsyning af DAI faldet fra omkring 5 milliarder til 4,38 milliarder. Denne reduktion blev primært tilskrevet de volatile krypto markedsvilkår, med stigende satser, og brugere der skaber og derefter sælger DAI til andre aktiver.

Fællesskabet deler positive reaktioner

Fællesskabsmedlemmer har vist enighed og støtter de foreslåede ændringer. Som Reserve Governance Facilitator anerkendte JanSky legitimiteten af forslaget og sagde, at teamet “arbejder på at implementere disse anbefalinger og vil give opdateringer, så snart de er tilgængelige.” Stability Facilitator Ecosystem Team godkendte også det accelererede forslag til en udførelsesafstemning. Nogle andre fællesskabsbidragydere, herunder GFX Labs, støttede formålet og retningen af forslaget, men modsagde DSR-stigningen, idet de opfordrede til mere gradvise ændringer.

Top  Ethereum fortsætter sin prisopadgang og kæmper for at overvinde 1.850 USD modstandsniveau

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button