AltcoinsCardanoDeFiDogecoinEthereum

BitMEX medstifter og Maelstroms Chief Investment Officer, Arthur Hayes, afslører 8 altcoins med potentiel vækst

Arthur Hayes Offentliggør 8 Altcoins Med Stærke Vækstmuligheder

Den 21. februar afslørede BitMEX medstifter og Maelstroms Chief Investment Officer, Arthur Hayes, otte altcoins, som han mener vil opleve betydelig vækst, når kryptobølgen nærmer sig. Hans udvalgte inkluderer dYdX, GMX, Flare, Pendle, Krav, Elixir, Ethena og Axelar.

Lavkapitalindrivere med Stærke Fortællinger

I sin seneste Substack-post understregede Hayes, at Maelstrom strategisk har investeret i og har tillid til disse altcoins som nøglekomponenter i deres kryptoportefølje.

Hayes bemærkede, at han og Maelstrom-teamet støtter disse nye, lavkapitalindrivere, fordi deres fortællinger har en stærk resonans på markedet.

For eksempel tillader dYdX krypto-investorer at handle med permanente kontrakter af digitale aktiver på deres decentraliserede platform. Hayes ser dYdX-platformen som et levedygtigt alternativ, der gør det muligt at handle med permanente kontrakter uden censur.

Flare fanger også Hayes’ opmærksomhed, da det spiller en vigtig rolle i at give adgang til højtintegritetsdata fra andre blockchain-netværk.

Pendle blockchain-protokollen er en anden DeFi-platform, der giver adgang til faste og fleksible afkast på låste tokens og mange andre.

Samtidig meddelte Hayes også, at han overvejer at omdefinere sig selv som Chief Story Officer (CSO), idet han bevæger sig væk fra den CIO-stilling, han indtager hos Maelstrom.

I sin beslutning udtalte Hayes, at historien omkring blockchain-projekter er langt vigtigere end de teknologiske redskaber, der anvendes til at opbygge dem.

Til Hayes er teknologi bare et redskab, mens en medrivende historie kan sætte en blockchain-protokol i fokus.

For at forklare sin historieanalogi udtalte han, at et projekt kræver en blanding af både makro- og mikrohistorie-roadmaps for at skabe noget, der bliver bemærket.

Top  Få adgang til Play-to-earn og NFTs med Bitcoin Dogs: Presale slutter snart!

Som investor kan denne type forandring i historiens retning skabe en betydelig profit, når et overset projekt bliver etableret.

Altcoins der Tilbyder Stærke Decentraliserede Muligheder

Mens de nævnte altcoins har en voksende fortælling, identificerede Hayes også den unikke værditilføjelse, de bringer til Web3-økosystemet.

Han nævnte, at i de kommende måneder vil han udforske skiftet i handelsvolumen af detail-derivater fra centraliserede børser som Binance til decentraliserede børser. Projekter, han vil dække, inkluderer DEX permanente platforme som dYdX, GMX og en ukendt udfordrer.

På ETH-stake-fronten udtalte Hayes, at han vil dække Pendle, når interessen for byttesatser i staking-økosystemet stiger. Derudover vil han berøre Elixirs DEX on-chain likviditetstjenester, der fjerner behovet for market-making-firmaer.

En anden altcoin ved navn Krav, der driver en DEX quanotjeneste, der udnytter kraften i shitcoins, vil også finde vej ind i Maelstroms prospective CSO’s historie.

Desuden vil en stablecoin-platform ved navn Ethena, der opererer uafhængigt af det traditionelle finansframework, blive dækket.

Hayes afsluttede med at understrege sit fokus på at udnytte sine storytelling-færdigheder til at tackle kryds-kæde-broføring af digitale aktiver uden at have brug for en blockchain-bro.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button