AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Celsius overfører millioner i Ethereum til en børs som del af en strategisk ændring efter konkurs

Celsius overfører millioner i Ethereum til en børs som led i en strategisk ændring efter konkurs. Billede af Rafael Henrique, Adobe Stock

Crypto-udlånsfirmaet Celsius overførte over 10 millioner dollars værd af Ethereum til en børs onsdag, kun 6 dage efter en dommer godkendte virksomhedens konkursplan.

Ifølge on-chain data, som er registreret af Lookonchain, flyttede Celsius 5.160 ETH til en værdi af cirka 10,49 millioner dollars til den institutionelle handelsplatform FalconX. Den konkursramte virksomhed er i øjeblikket i gang med at skifte til en ny model under kreditorernes ejerskab.

Celsius indtræder i et nyt kapitel efter konkursen

Celsius ansøgte om konkurs tilbage i juli 2022 i en bredere nedgang på kryptomarkedet. Ifølge den nygodkendte plan vil Celsius blive konverteret til et crypto mining og staking-firma kaldet NewCo, som forventes at have en balance på 1,25 milliarder dollars. En del af denne balance vil bestå af flydende kryptoaktiver, som kan stake til at generere afkast.

Salg af Ethereum forbereder Celsius til fokus på staking

Ifølge Lookonchain har Celsius også for nylig flyttet forskellige andre tokens til børser som Binance og OKX. Dette inkluderer stablecoins, governance tokens som SPELL og utility tokens som BAT. Den konkursramte virksomhed ser ud til at likvidere dele af sin portefølje på tværs af tavlen.

Sidste uge godkendte en dommer en omstruktureringsplan, som vil formelt overføre ejerskabet af Celsius til dens kreditorer. Under den nye ejerstruktur forventes kreditorer at få fordel af de staking-afkast, der genereres af Celsius’ tilbageværende kryptoaktiver. Estimater tyder på, at staking-operationen kan indbringe 10 til 20 millioner dollars om året.

Beslutningen kom efter måneder med usikkerhed omkring skæbnen for den skrantende långiver. Celsius standsede udbetalinger tilbage i juni 2022 på grund af ekstreme markedsforhold. Denne stoppesti efterlod tusindvis af kunder uden mulighed for at få adgang til deres aktiver, der var opbevaret på platformen.

Top  Top Kryptovaluta Nyheder: Grayscale opdaterer BTC Trust Agreement, InQubeta (QUBE) og Toncoin (TON) er på vej til succes

Firmaets konkurserklæring fulgte kort efter, hvor Celsius skyldte kreditorer næsten 5 milliarder dollars på det tidspunkt. Omstruktureringsplanen fastlægger vilkårene for at kreditorer kan genvinde en del af de skyldige midler.

Med ejerskabet nu overført til kreditorer, fjerner Celsius sig fra sin tidligere detailudlånsmodel. Den godkendte konkursplan forbyder eksisterende enhed ekspliit fra at “engagere sig i udlån eller rehypotekation af aktiver.”

I stedet vil NewCo udelukkende fungere som en crypto mining og staking-virksomhed, der bruger protokoller som Lido til at generere staking-afkast fra aktiver som Ethereum. Likvidation af ETH til børser stemmer overens med denne strategiske drejning.

Celsius’ år lange drama understreger de risici, der er forbundet med crypto-udlånplatforme. Attraktive afkast lokkede kunder, men alt for spekulative praksisser satte kundedepoter i fare, da markederne faldt. Med ny ledelse håber Celsius at charte en mere bæredygtige vej frem.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button