AltcoinsDogecoinEthereum

De 3 mest eksplosive Ethereum Memecoins: Hvem er de rigtige vindere af den seneste opblomstring?

Ethereum Memecoins eksploderer

Mens Ethereum stadig nyder godt af godkendelsen af ETH Spot ETF’er, ser det ud til, at en sektor i særdeleshed drager fordel af denne udvikling. Vi taler selvfølgelig om Memecoins.

Ethereum har oplevet en imponerende performance i de seneste 30 dage. Den næststørste kryptocurrency efter markedsværdi steg samlet set med 18,5 procent i løbet af den seneste måned.

Sammenlignet med sine top-Memecoins har Ethereum dog ingen chance for at følge med disse tal. Mens det sidste bullrun blev drevet af NFT’er, der tiltrak mainstream-investorer til kryptomarkedet, er det denne gang Memecoins, der tager over.

Investeringsfolk rapporterer gang på gang om enorme gevinster fra handel med Memecoins. Hvis man kommer ind på det rigtige tidspunkt og især formår at sælge ud igen rettidigt, er potentialet faktisk enormt. Selvom det er en risikabel leg, falder flere og flere investorer for lokkelsen af hurtige penge.

Trods alle risiciene kan man ikke bebrejde investorer for at engagere sig på dette marked. Memes er sjove, man bliver grebet af en følelse af fællesskab, og i bedste fald resulterer en investering i saftige gevinster. Desuden er det bemærkelsesværdigt, at de fleste fællesskaber fejrer sammen, når enkeltpersoner opnår store gevinster, i stedet for at falde i misundelse.

Med memes og god stemning til rigdom – i denne artikel præsenterer vi de 3 bedste Memecoins fra Ethereum-økosystemet.

Pepe (PEPE)

Den største og mest kendte Ethereum-Memecoin efter Dogecoin er Pepe. Med en markedsværdi på 6,9 milliarder dollars sikrer projektet sig en komfortabel 3. plads i det brede Memecoin-univers efter en stærk måned. Inden nyheden om Ethereum-ETF’ernes godkendelse kunne tokenet allerede præstere godt, og efterfølgende skød den grønne frø endelig raketten af.

Top  De Bedste Crypto at Købe Nu den 21. december - Near Protocol, PancakeSwap, NEO

I løbet af de sidste 30 dage oplevede Pepe en massiv kursvækst på næsten 124 procent, hvilket samlet set giver en årssalgsgevinst på intet mindre end 1.036 procent. Hvis man købte PEPE på et tidspunkt i anden halvdel af 2023 og stadig besidder det, har man mindst ti-doblet sine penge.

Selvom markedsværdien allerede er massiv, behøver raketuren ikke at være slut endnu. Pepe nåede et nyt all-time high den 21. maj, og den nuværende prisfastsættelsesfase kunne muligvis sende den endnu højere op. Noteringen af Ethereum-ETF’er kunne her tjene som endnu en katalysator for at bringe Pepe tættere på Shiba Inu og Doge.

Floki (FLOKI)

De fleste af de største Memecoins er baseret på billeder af hunde. Uanset om det er Shiba Inu, Dogecoin som grundlæggeren af Memecoin-bevægelsen, eller dogwifhat, der oplevede en usammenlignelig hype på Solana Blockchain tidligere på året – det ser ud til, at hvert blockchain-økosystem har brug for sin top-hund.

Hunden med vikingehjelmen behøver dog ikke at skjule sig bag konkurrencen. En markedsværdi på 2,87 milliarder dollars placerer projektet på 5. pladsen blandt alle top-Memecoins. Dermed ligger det direkte mellem Bonk og dogwifhat og kunne efter den seneste opblussen i Ethereum-økosystemet snarligt avancere til 4. pladsen.

I løbet af de seneste 24 timer steg Floki med næsten 11 procent, og over de sidste 30 dage har investorerne kunnet nyde en stigning på knap 71 procent og på årsbasis en performance på over 755 procent.

I øjeblikket bevæger tokenet sig også i retning af sit tidligere all-time high fra 12. marts 2024. Hvis dette brydes succesfuldt, kan rallyet fortsætte, ligesom det tidligere var tilfældet med Pepe.

Top  Kan Hong Kong blive det førende knudepunkt for kryptovaluta-børshandlede fonde?

Kendte trader Bluntz udtalte sig om dette i går i en X-Post og henviste til de tydelige sammenfald mellem PEPE og FLOKI-chartet.

MAGA (TRUMP)

I modsætning til de to andre Memecoins har MAGA (TRUMP) ikke et dyr som maskot, men i stedet den tidligere præsident og nuværende præsidentkandidat Donald Trump.

Tokenet blev lanceret i august sidste år og oplevede fra januar til marts 2024 en første hype. For nylig oplevede meme’en en ny opblussen, da Trump mere og mere positionerer sig som en pro-krypto-kandidat.

I løbet af de sidste 30 dage steg tokenet med næsten 126 procent, skød overbevisende over sit seneste all-time high den 26. maj og befinder sig dermed i øjeblikket i en ny fase med prisfastsættelse.

Især med henblik på den strammere præsidentvalgskamp i USA kunne MAGA være et interessant væddemål. Valgkampen forventes stadig at give masser af mememateriale til tokenet, og Trumps klare skift mod en meget åben holdning til kryptomarkedet synes at gøre sit til.

Den artikel blev ikke givet med en hovedoverskrift.

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button