AltcoinsCardanoDeFiDogecoinEthereum

Ether’s Supply Hits New Low After The Shanghai Upgrade: Is Ethereum Becoming Deflationary?

Ethereum Udstedelse Nedsat af Opgradering til Proof of Stake

Efter opgraderingen af Ethereum (ETH)-netværket for at skifte til Proof of Stake-konsensus den 15. september 2022 har udstedelsen af Ether nået et nyt lavpunkt, da mere end 309.500 mønter er blevet brændt siden september sidste år.

Ifølge data fra Ultra Sound Money er næsten 1.195 millioner ETH blevet brændt siden overgangen til Proof of Stake-konsensus. Brændingsraten har overgået den nye udstedelse af Ether med ca. 30%, da nettet har udstedt omkring 885.000 ETH som stakingsbelønninger i samme periode.

ETH’s nuværende udbud står 56.000 ETH lavere end sit seneste højdepunkt på omkring 120.27 millioner den 31. oktober. Det repræsenterer en 18% reduktion i Ethereums udbud siden Shanghai-opgraderingen i løbet af de seneste seks uger.

Den nylige stigning i brændte ETH kan tilskrives øget on-chain handel, primært drevet af den voksende adoption af handelsrobotter. Uniswap-transaktioner har været den største bidragyder til brændt ETH inden for de seneste 30 dage og står for omkring 10% af den samlede ETH, der er blevet ødelagt.

Bemærkelsesværdige offentlige handelsrobotter som Maestro og Banana Gun har rangeret blandt de største brændende enheder på nettet og har tilsammen brændt omkring 9% af de ETH, der er fjernet fra omløb i den seneste måned.

Hvordan har Shanghai Opgraderingen Gjort Ethereum Deflationary?

Shanghai-opgraderingen, også kendt som The Merge, havde til formål at gøre Ethereum et deflationært netværk ved at erstatte Proof of Work-minere og omlægge sin tokenomics. Opgraderingen resulterede i en betydelig reduktion af ny udstedelse af Ether og gjorde nettet deflationært ved at brænde basistransaktionsgebyrer.

Efter Shanghai-opgraderingen demonstrerede Ethereum potentialet til deflationær adfærd, og udbuddet toppede på næsten 120.534 millioner ETH tre uger senere. Brændingsraten accelererede i starten af 2023 og førte til en nedgang på ca. 276.500 ETH mellem den 1. februar og den 8. juni.

Top  Bitcoin oplever betydelig tab, mens markedet for kryptovalutaer er præget af usikkerhed før det føderale reservemøde

Selvom brændingsraten aftog i tredje kvartal, fortsatte udbuddet af ETH med at falde, indtil det nåede et post-merge lavpunkt på omkring 120.2 millioner ETH den 31. august, hvilket effektivt opvejede inflation med 307.370 ETH. Ethereum’s on-chain-aktivitet oplevede imidlertid et comeback i november, drevet af bullish markedsvilkår og resulterede i en markant acceleration af brændingsraten.

I alt er værdien låst (TVL) på tværs af DeFi-platforme steget med 11% inden for de sidste 30 dage, med Solana (SOL) der registrerer en stigning på 56%. I år er Solana blevet beskrevet som en favorit blandt institutionelle investorer efter uger med rekordtilstrømning, selvom altcoin-tal var på et rekordlavt niveau.

Altcoin-lederen Ethereum noterede også en stigning i institutionel tilstrømning i de seneste uger, da dens aktivpris brød igennem 2.000 dollars. Optimism og Avalanche registrerede også gevinster inden for DeFi TVL på henholdsvis 17% og 16%.

NFT-volumenerne vendte rundt efter faldende volumener i de foregående måneder, og sidste måned nåede NFT-volumenerne 0,91 milliarder dollars, hvilket markerede en vækst på 200%.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button