AltcoinsCardanoDeFiDogecoinEthereum

Fastværdien af Ethereum Layer 2 Blast’s TVL nærmer sig $2 milliarder inden mainnet-lanceringen

En ny projekt har taget Cryptoverse med storm. Ethereum Layer 2 Blast TVL nærmer sig 2 milliarder dollars forud for sin mainnet-launch og en kommende Blast airdrop i slutningen af måneden. Kommentatorer hævder, at protokollen, skabt af BLUR-teamet, allerede har et helt økosystem klar til brug.

Blast TVL Skyrocketing

Blast blev introduceret den 21. november. Inden for 48 timer nåede teamet at sige, at Blast TVL nåede 230 millioner dollars, med 37.131 brugere, der tjener afkast. Desuden ramte dette tal 570 millioner dollars inden for en uge. Ved fredag morgen nåede Blast’s TVL en enorm $1.841 milliarder, og det forventes at det kan nå 2 milliarder dollars i løbet af få dage.

From Blur to Blast

Blast blev skabt af holdet bag den populære NFT-markedsplads BLUR. Mere specifikt, Tieshun Roquerre, også kendt som Pacman, skabte begge. BLUR er steget hurtigt som en konkurrent til OpenSea, idet det har $36,52 milliarder i samlet volumen sammenlignet med OpenSeas $9,03 milliarder. Desuden stammer holdmedlemmerne fra etablerede institutioner som FAANG, Yale, MIT, og andre, og de har arbejdet på store protokoller i DeFi og Web3. Derudover bakkes Blast op af investorer som Paradigm og Standard Crypto. Given dets baggrund har mange høje forventninger til projektet.

Earning Yield

Blast beskrives som den eneste Ethereum L2 med indbygget afkast for ETH og stablecoins. Afkastet kommer fra ETH-staking og Real World Asset (RWA)-protokoller. Derudover får brugere, der bridger stablecoins, den auto-ombalancerende stablecoin USDB. Blast’s mainnet launch er planlagt til februar 2024, og punkter indløsning for maj 2024.

Top  Ether stiger voldsomt efter godkendelse af de første Bitcoin-Spot-ETF'er i USA: Anlæggerne håber på godkendelse af Ether-ETF'er.

An Entire Ecosystem

Blast bliver sin egen økosystem, der inkluderer DeFi, DEXes, NFTs, memecoins og mere. Over 3.000 hold er allerede ved at bygge på protokollen, og Blast-brugere vil få airdrops fra mange af disse.

Blast Airdrop Incoming – Are You Eligible?

I slutningen af november annoncerede holdet, at den eksklusive Blast Early Access er live. Deltagere vil blive belønnet med Blast Points baseret på, hvor meget de bridger, og hvem de inviterer.

Developers Flocking to Blast

Blast tildeler hele 100% af indtægterne fra gasafgifter til udviklere. Desuden har 146.579 brugere deponeret næsten 2 milliarder dollars til Blast i forventning om mainnet-lanceringen. Derudover gik testnettet live i januar, og med det Big Bang-konkurrencen for udviklere, der bygger dapps på Blast på lang sigt. Vinderne bliver annonceret i dag, og den største individuelle tildeling af Blast Airdrop vil blive tildelt til vinderholdene.

Alt dette sagt, selvom et projekt kan lyde attraktivt, skal man forstå, at det medfører en række risici, og man skal være sikker på at gøre deres egen forskning grundigt.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button