AltcoinsEthereum

Fireblocks integrerer ShimmerEVM fra IOTA-økosystemet på deres Custody-platform

Fireblocks integrerer ShimmerEVM fra IOTA-økosystemet

Fireblocks, en virksomhedsplatform til håndtering af digitale aktiver, har annonceret integrationen af ShimmerEVM fra IOTA-økosystemet. Denne integration vil give brugerne adgang til IOTA’s Smart Contracts og økosystemets funktioner via Fireblocks-platformen.

Hvad er Fireblocks?

Fireblocks er en førende platform til sikker håndtering af digitale aktiver, der bruges af institutionelle investorer, såsom banker, hedgefonde, OTC’er og likviditetsudbydere. Platformen giver brugerne mulighed for at sikre, lagre, overføre og udføre andre operationer med digitale aktiver på en sikker måde.

Integrationen af ShimmerEVM

Integrationen af ShimmerEVM fra IOTA-økosystemet vil give Fireblocks-brugere mulighed for at udnytte IOTA’s Smart Contracts og andre økosystemsfunktioner direkte fra Fireblocks-platformen. Dette åbner op for en bred vifte af nye muligheder for institutionelle investorer, der ønsker at deltage i IOTA-økosystemet.

Hvad er ShimmerEVM?

ShimmerEVM er IOTA’s implementation af Ethereum Virtual Machine (EVM), der gør det muligt for udviklere at skrive og udføre smarte kontrakter på IOTA-netværket. Dette åbner op for en række nye anvendelser af IOTA-teknologien og bringer det tættere på Ethereum’s udviklerfællesskab.

Konklusion

Integrationen af ShimmerEVM i Fireblocks-platformen åbner op for spændende muligheder for institutionelle investorer, der ønsker at drage fordel af IOTA’s Smart Contracts og andre økosystemsfunktioner. Dette skridt understreger både betydningen af IOTA-økosystemet og den fremtidige udvikling af digital aktiefornyelse.

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Kryptokurserne på fredag: Bitcoin falder, Ethereum, Litecoin, Ripple og andre digitale valutaer påvirkes også

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button