AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Forbes annoncerer sin første etching på Ethereum blockchain: 30 under 30-listen

Forbes annoncerer, at den seneste version af deres anerkendte “Under 30” serie vil blive indgraveret på Ethereum blockchain for første gang.

Narrativerne om de exceptionelle personer, der er med på listen, vil blive permanent optaget på blockchain. Dette markerer et betydeligt indtræden i skæringspunktet mellem traditionelle medier og web3.

Circle CEO Jeremy Allaire blandt dommerne

Listen “Under 30” spænder over 20 forskellige kategorier, herunder kunst, underholdning, detailhandel og e-handel, finans og investering. Dommerne for “30 Under 30 Finance 2024” listen inkluderer indflydelsesrige figurer som Circle medstifter og CEO Jeremy Allaire, samt Web3 praktikere som Injective Labs grundlæggere Eric Chen og Albert Chon, og Fractal medstifter og med-CEO Aya Kantorovich, blandt andre.

Forbes, kendt for at sætte fokus på de mest talentfulde unge iværksættere, innovatører og ledere, udnytter Ethereum blockchain til at udødeliggøre sine data. Dette træk er i tråd med Forbes’ engagement i at forene traditionelle medier med skærende teknologi.

Forbes’ Chief Digital and Information Officer, Vadim Supitskiy, understregede betydningen af dette skridt ved at udtale: “Ved at lancere Under 30-listen på Ethereum blockchain, anerkender vi ikke kun de indflydelsesrige unge ledere; vi demonstrerer også det enorme, uudnyttede potentiale for blockchain-teknologi inden for dataopbevaring og -sikkerhed.”

Blockchain-aktiverede “Under 30” liste betragtes kun som begyndelsen på Forbes’ indtræden i blockchain-teknologi, der viser deres engagement i innovation og fremtidssyn i det dynamiske digitale landskab. Forbes’ Chief Growth Officer, Taha Ahmed, udtrykte også spænding over videre udforskning af, hvordan blockchain og Web3 teknologier kan transformere måden, vigtig information deles, opbevares og sikres på.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button