AltcoinsCardanoChainlinkDogecoinEthereum

GoDaddy Indgår Partnerskab med Ethereum Name Service (ENS) for at Tilbyde Gratis Linkning af .eth Domæner til Traditionelle Web2 Domæner

GoDaddy og ENS Partner for at Tilbyde Gratis Linkning af .eth Domæner til Traditionelle Web2 Domæner

ENS, domæne-navneprotokollen på Ethereum-netværket, har annonceret et partnerskab med GoDaddy, det største internetdomæneregistrer, der tillader brugerne at sømløst linke deres internetdomæner til ENS-adresser uden omkostninger.

På baggrund af en annoncering den 5. februar, kan GoDaddy-domæneejere nu nemt linke deres adresser til Ethereum Name Service (ENS) navne uden at kræve teknisk ekspertise eller yderligere gebyrer.

Muliggørelse af Gratis Integration af Internetdomæner med Blockchain-adresser

ENS .eth-domæner, et decentraliseret domænenavnesystem (DNS), forenkler den komplekse verden af Web3 ved at give læsbare navne til tegnebogsadresser. Med GoDaddys involvering kan Web3-brugere nu problemfrit forbinde deres .eth-domæner med traditionelle webadresser og fjerne de tidligere skræmmende gasgebyrer.

Nick Johnson, grundlæggeren af ENS, forklarede de praktiske implikationer ved at bruge Beyonces domæne som eksempel: “Nu er Beyonce.xyz hendes tegnebogsidentifikator til alle formål.” Dette skridt sigter mod at forenkle associeringen af internetdomæner med blockchain-adresser og fremme tilgængeligheden og brugbarheden i Web3-rummet.

Mens mainstream Web3-adoption stod stille under bjørnemarkedet, demonstrerer ENS-GoDaddy-partnerskabet en forpligtelse til at bygge bro mellem blockchain og traditionel internet-infrastruktur. Det langsigtede mål er at udvide denne integration ud over Ethereum for at tillade brugerne at angive adresser for forskellige blockchain-kæder.

Paul Nicks, præsident for domæner hos GoDaddy, fremhævede partnerskabet som en “fusion af domænenavne og blockchain-teknologier”, der markerer et betydeligt skridt for både Web2- og Web3-økosystemerne.

Sammenarbejdet adresserer de høje gasgebyrer, der hindrede brugere i at overføre domænenavne til ENS. Nye smarte kontrakter, implementeret af ENS til afviklingsprocessen, letter en omkostningsfri overgang og giver indehavere større kontrol over deres decentraliserede identiteter.

Top  DEGENs stigende aktivitet og prisudvikling: Hvad betyder det for DeFi, NFTs og Meme-Coin-projekter?

Sammenarbejdets positive virkning afspejles på markedet, hvor prisen på Ethereum Name Service’s ENS-token viser en stigning på 6% i løbet af de sidste 24 timer ifølge CoinGecko.

ENS-domæner oplevede betydelig vækst under bjørnemarkedet i 2022 og nåede en all-time high på 437.365 registreringer i september 2022. Mens vanviddet aftog i slutningen af 2022, forbliver ENS en betydelig spiller med over 2 millioner aktuelt registrerede domæner.

ENS og Unstoppable Domains Kolliderer Over Patenttvist

I juli 2023 muliggjorde GoDaddys Web3-konkurrent, Unstoppable Domains, at brugerne kunne købe .eth-navne med forbedrede betalingsmetoder og funktionalitet, hvilket strømlinede ENS-domæneadministrationen. Alle .eth-domæner erhvervet fra Unstoppable fungerer på samme måde som dem, der er registreret direkte gennem ENS, hvilket styrker interoperabiliteten.

Dette samarbejde udfolder sig mærkbart midt i en pågående juridisk tvist mellem ENS og GoDaddy vedrørende salg af et ENS-domæne, “eth.link.” Tvisten opstod i november 2023, da ENS-udviklere bestridte et patent, der blev indgivet af Unstoppable Domains. Patentet hævdede opfindelsen af en teknologi, der udnytter blockchain til at bestemme domæner.

ENS-udvikleren Nick Johnson modsatte sig og erklærede, at patentet udelukkende byggede på innovationer udviklet af ENS og manglede nyskabende bidrag. Han præciserede ENS’s rolle i kortlægningen af læsbare navne til maskinlæsbare identifikatorer på Ethereum-blockchainen.

Som svar på tvisten afviste Unstoppable Domains CEO, Matthew Gould, anklager om tyveri af intellektuel ejendom og erklærede, at deres patentansøgninger sigtede mod at beskytte deres frihed til at operere og forsvare sig mod potentielle udfordringer fra store Web2-domæneregistre.

I november 2023 stødte ENS-udviklere sammen med Unstoppable Domains over en patentpåstand. ENS-udvikler Nick Johnson afviste påstanden og hævdede, at patentet udelukkende byggede på innovationer udviklet af ENS. Imens afklarede Unstoppable Domains CEO, Matthew Gould, deres patentansøgninger som strategiske træk til beskyttelse mod potentielle overtrædelser fra store Web2-domæneregistre.

Top  Bitcoin-Dominans falder med 8% på førende børser samtidig med en mini-Altcoin-rallye

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button